Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
7 foto Hodnocení 6× Jak a podle čeho vybírat maso v obchodě? Několik rad, na co se při nákupu zaměřit 25. 4. 2024
8 foto Hodnocení 2× Desatero rad na téma grilování masa: Připravte se na nadcházející sezónu 26. 4. 2024
9 foto Hodnocení 97× Svíčková omáčka pro začátečníky: Vysvětlíme postup přípravy krok za krokem 25. 4. 2024
11 foto Hodnocení 741× Měkké a šťavnaté vepřové řízky: Jak jich docílit? Máme pro vás vychytávku 25. 4. 2024
8 foto Hodnocení 59× Není nad poctivý hospodský guláš. S vařením poradíme začátečníkům 25. 4. 2024
6 foto Hodnocení 23× Jak nechat uzrát hovězí maso v domácích podmínkách? Na co si přitom dát pozor 22. 4. 2024
18 receptů Víkend na chalupě: Vyzkoušejte 18 receptů na rychlá jídla s použitím minima surovin 21. 4. 2024
8 foto Hodnocení 1× Výrobky z kozího mléka: Máme pro vás přehled jídel, do kterých je snadno zakomponujete 21. 4. 2024
9 foto Hodnocení 5× Teploměr na mléko: Jaký vybrat a na co si dát pozor? Poradíme v našem článku 19. 4. 2024
5 foto Hodnocení 31× Jak vyrobit kozí máslo v několika krocích. Už jste ho ochutnali? 18. 4. 2024
7 foto Hodnocení 82× Lahodná a pikantní křenová omáčka je báječná k uzenému masu. Víme, jak ji uvařit 18. 4. 2024
9 foto Hodnocení 33× Výroba domácích špekáčků krok za krokem: Výsledek se s kupovanými nedá srovnávat 17. 4. 2024
8 foto Hodnocení 21× Maso na gril je dobré předem naložit do marinády. Jak dlouho v ní má odpočívat? 30. 4. 2024
7 foto Hodnocení 17× 3 časté chyby při výrobě másla: Jak správně postupovat a čeho se vyvarovat 29. 4. 2024
9 foto Hodnocení 3× Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže 28. 4. 2024
11 foto Hodnocení 15× Desatero rad na téma lasagne: Co všechno byste před přípravou měli vědět 12. 4. 2024