Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
Hodnocení 4× Párky v rohlíku patří neodmyslitelně k rychlému občerstvení: Jaký je rozdíl mezi nimi a hot dogem? 24. 8. 2023
Hodnocení 17× Časté chyby při přípravě polévkových nudlí: Problémem je málo vypracované, přeschlé nebo vlhké těsto 24. 8. 2023
Hodnocení 161× Jak připravit okurkové závitky? Hodí se k letnímu občerstvení i pro sváteční stůl 22. 8. 2023
Hodnocení 89× Máslové krémy jsou nejpoužívanějšími krémy vůbec: Zdobí se jimi dorty, zákusky, pečivo i vánoční cukroví 11. 8. 2023
Hodnocení 112× Čím zahustit mleté maso do karbanátků nebo sekané místo strouhanky: Použijeme ovesné vločky 25. 7. 2023
Hodnocení 9× Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut 22. 8. 2023
4 foto Hodnocení 178× Jak zpracovat bedly? Kromě oblíbených řízků je můžeme přidat do gulášů, polévek nebo do houbového koření 22. 8. 2023
Hodnocení 22× Tonka fazole neboli tonka boby jsou koření se silně aromatickou vůní. Poradíme vám, k čemu se používají 21. 8. 2023
Hodnocení 69× Časté chyby při přípravě krémů a náplní do dortů. Jak připravit krém, který se nesrazí 8. 8. 2023
Hodnocení 17× Jak zahustit kuře na paprice bez mouky? Pomocí cibule, fazolí nebo strouhané cukety 19. 7. 2023
Hodnocení 5× Jak na to, aby sůl ve slánce nezvlhla: Poradíme vám pár triků, díky kterým zůstane sůl sypká 31. 8. 2023
Hodnocení 9× Houbový salát je rychlou a výbornou večeří. Využijeme i malé množství tvrdých lesních hub 30. 8. 2023
4 foto Hodnocení 60× Jednoduché krémy na dorty zvládnou i začínající hospodyňky. Máme pro vás přehled základních krémů 31. 8. 2023
Hodnocení 18× Česnekové kapky, přezdívané elixír mládí, znaly a připravovaly už naše babičky 25. 7. 2023
4 foto Hodnocení 47× Duhový dort: Naučíme vás, jak připravit, upéct a složit barevné korpusy, které v řezu vypadají jako duha 16. 8. 2023
Hodnocení 45× Špendlíky nazýváme drobné žluté švestky: Jaký je však rozdíl mezi špendlíkem, mirabelkou a myrobalánem? 25. 8. 2023
4 foto Hodnocení 8× Jak poskládat vrstvy dvoubarevného dortu. Umíte vyrobit pruhy, zebru, mramor nebo šachovnici? 25. 8. 2023
4 foto Hodnocení 7× Sushi - tradiční japonský pokrm: Jaké jsou jeho druhy a co vše potřebujete k jejich přípravě 23. 7. 2023
Hodnocení 15× Jak připravit stir-fry? Připravuje se prudkým smažením kousků masa a zeleniny v horkém oleji ve woku 17. 8. 2023