Propadněte velikonočnímu hodování!
21. 3. 2016 Vaření
Velikonoce jsou za dveřmi, a tak se už můžeme těšit na typické dobroty, které se s tímto svátkem pojí. Kromě beránka a mazance na slavnostní stůl rozhodně patří i slané pochoutky, jako jsou chlebíčky, jednohubky či studené mísy s vykoledovanými vajíčky. Pokud si chcete o letošních Velikonocích skutečně pochutnat a dopřát i své rodině, hostům a koledníkům něco opravdu výjimečného, máme pro Vás skvělý tip.
Ve skutečnosti se nemusíte pouštět do žádných experimentů, abyste hodovali jako praví gurmáni. Mnohdy totiž stačí jen pozměnit suroviny Vašich známých a oblíbených jídel a jedinečné pochutnání je hned na světě.
Přesně s tímto cílem jsou vyráběny také sýry Krolewski, které svou výjimečnou chutí dokáží i všední a rychlou snídani či večeři proměnit na gastronomický zážitek, jímž učarujete celou svou rodinu. Sýry Krolewski jsou proto skvělou volbou také pro přípravu slavnostních jídel, které povýší na zcela novou úroveň.
Čím jsou sýry Krolewski tak jedinečné? Krolewski je přírodní polotvrdý sýr holandského typu s tvorbou ok, o jehož mimořádných kvalitách Vás přesvědčí hned první sousto. Představuje totiž dokonalou harmonii jemné chuti, příjemné vůně a perfektního vzhledu. Díky vláčné konzistenci, výraznější a rafinovanější chuti i pravidelně velkým okům patří sýry Krolewski k nejvybranějším delikatesám, které si můžete dopřát.
Sýry Krolewski jsou k dostání v porcované i vážené podobě a nabízejí hned několik vynikajících příchutí. Oblibě se tak těší nejen přírodní polotvrdý sýr, ale také sýr uzený nebo ve variantě Light. Naprosto jedinečným výrobkem je také sýr Krolewského L´casei s kulturou Lactobacillus casei, který je dokladem toho, že i zdravé potraviny mohou být chuťově skvělé.
Sortiment sýrů Krolewski a sýrů pod značkou Zlatý sýr na český trh dodává společnost Milkpol s.r.o. V její nabídce lze nalézt i další mlékárenské produkty vysoké kvality - především Eidamské sýry, Goudy a Cheddar, dále pak různá balení porcovaných sýrů a másla.
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Jak bojovat proti nachlazení podle lidových receptů. Toto je silná čtyřka z naší kuchyně
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“