Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Souboj sweetmasterů, aneb 10 hráčů, a jejich nejlepší dezert se utká v sobotu 23.9. na Malé Americe v Brně. A pokud nemáte ještě vstupenku, není na co čekat. Limitovaná edice 500ks vstupenek vybízí k rychlé akci. Ochutnávka všech 10 dezertů a čerstvá výběrová káva je v ceně vstupenky. Kromě těch nejvymazlenějších dezertů se na Vás těší Popupuli coffee se svými kávovými workshopy, dětský program a Skog kitchen, která se postará, aby si Vaše bříška mohli odpočinout a dát si v průběhu degustace třeba dobrou polévku.

S kým budete letos mlsat?
- Cupcakekárna, která se stala loňským výhercem
- Království makronek
- Cukrový krámek
- Cukrárna Kolbaba
- Secret od RAW
- Cukrárna Tarta
- Mlsná holka
- Vařbuchty
- Sladko
- Kejky

Pro ty co vůbec netuší o čem CakeFest je, máme pár vět.
CakeFest je přehlídka toho nejlepšího od deseti nominovaných producentů sladkého. Vaším úkolem bude ochutnat od každého soutěžícího jeden výrobek a následně hlasovat pro toho, kde Vám chutnalo nejvíce!
Každý návštěvník, který si zakoupí vstupenku, získá pouze jeden hlas. Proto doporučujeme ochutnávat opravdu svědomitě. K deseti dezertům návštěvník obdrží kávu nebo čaj. A kdo bude bojovat o Váš hlas?
Soutěžící jsou opravdu rozmanití! Proto se nebojte a přijďte ochutnat od každého něco. Těšit se můžete na cupcakeky, makronky, dorty, koláče ale i RAW dezerty!

Vstupenky zakoupíte na www.smsticket.cz . Ale pozor! Vstupenek je pouze 500 kusů! Tak ať to nepropásnete!

Těšit se můžete na dětský program a soutěže o sladké ceny!

Událost na Facebooku.

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Nejnovější recepty Více