Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 4 hodinami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 5 hodinami
„Hezký prvomájový den - sluníčko sice hezky svítí, ale…“ Nadja, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 5 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 6 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno 30. 4. 2024 16:58
3. 9. 2010 19:46
někdo. dík.
2. 9. 2010 21:07
2. 9. 2010 20:43
2. 9. 2010 19:59
p1010049.jpg
p1010050.jpg
31. 8. 2010 21:20
20. 8. 2010 10:33
sejmout0002_1545250786.jpg
20. 8. 2010 09:40
20. 8. 2010 09:14
19. 8. 2010 22:01
19. 8. 2010 15:53
19. 8. 2010 12:33
19. 8. 2010 12:02
divisove.jpg
19. 8. 2010 11:46
19. 8. 2010 10:17
Kotrč je dobrý protože zasychá a proto vydrží řadu dní. Někdy, když se dá do lavoru s vodou(kořen) vydrží jako čerstvý i 20 dnů. Je méně intenzivní vůně, spíše tuhý a nedá se rozvařit. Proto se hodí do Drštkovky, kde je pomalu k nerozeznání od pravých drštek. My ho používáme i do hovězího vývaru, kde připomíná kousky masa. Taky dobrý je z něho Guláš. Říká se že se neztráví a jak jsme ho snědli vyjde stejně ven. ASI JE TO PRAVDA. Včera dcerka mi také přinesla od Lipna takového menšího, tak za tři , čtyři dni něco vymyslím.Kotrč doporučuji očišťovat co možná pouze opatrně proudem vody těsně před zpracováním. Václav
p8190001.jpg
p8190002.jpg
Předchozí 1 2