Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 5 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 5 hodinami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 6 hodinami
„Hezký prvomájový den - sluníčko sice hezky svítí, ale…“ Nadja, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 2 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 7 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zapečená plněná cuketa: Kvalitní mleté maso je základ, chuť dodají provensálské bylinky a česnek, výrazné aroma strouhaný sýr
Co se starým chlebem? Připravte tu nejlepší chlebovou polévku, vývar jí dodá sílu, trocha octa zase jiskru
Tesco spouští naostro svůj Online Club, zákazníkům nabídne slevu na nákupy a další benefity
3. 9. 2010 19:46
někdo. dík.
2. 9. 2010 21:07
2. 9. 2010 20:43
2. 9. 2010 19:59
p1010049.jpg
p1010050.jpg
31. 8. 2010 21:20
20. 8. 2010 10:33
sejmout0002_1545250786.jpg
20. 8. 2010 09:40
20. 8. 2010 09:14
19. 8. 2010 22:01
19. 8. 2010 15:53
19. 8. 2010 12:33
19. 8. 2010 12:02
divisove.jpg
19. 8. 2010 11:46
19. 8. 2010 10:17
Kotrč je dobrý protože zasychá a proto vydrží řadu dní. Někdy, když se dá do lavoru s vodou(kořen) vydrží jako čerstvý i 20 dnů. Je méně intenzivní vůně, spíše tuhý a nedá se rozvařit. Proto se hodí do Drštkovky, kde je pomalu k nerozeznání od pravých drštek. My ho používáme i do hovězího vývaru, kde připomíná kousky masa. Taky dobrý je z něho Guláš. Říká se že se neztráví a jak jsme ho snědli vyjde stejně ven. ASI JE TO PRAVDA. Včera dcerka mi také přinesla od Lipna takového menšího, tak za tři , čtyři dni něco vymyslím.Kotrč doporučuji očišťovat co možná pouze opatrně proudem vody těsně před zpracováním. Václav
p8190001.jpg
p8190002.jpg
Předchozí 1 2