Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 18 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 14 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes gulášová polévka a kuře na žampionech s rýží“ Simona Skolakova, před 31 minutami
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 2 hodinami
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přečtěte si Zobrazit více
Čeká vás svatba? Tohle je klasické menu se svíčkovou. Zkuste ji připravit podle šéfkuchaře Jana Punčocháře!
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně
Pečeme s Ivou: Mírně sladké hanácké prstky z jednoduchého plundrového těsta tak voní máslem, že sníst jen jeden kousek nestačí!
15. 10. 2010 12:53
15. 10. 2010 12:47
15. 10. 2010 12:45
Proto mi připadá zbytečné se zabývat tím, kolik který recept bude mít bodů, kolikrát na něj kdo klikne, přečte a nebo uloží. To je každého věc a jestli chce někdo bodovat, ať boduje, kdo chce komentovat, ať komentuje a jestli chlapci tu někoho za snahy odmění, tak mu tu cenu přejme. Já si myslím, že nad toto vše, jak by to mělo a nemělo být, zda to je či není objektivní, bychom se měli povznést, být rádi a vděčni za každý nový den, kdy si můžeme něco dobrého uvařit. Třeba právě tady z Topek.
15. 10. 2010 12:12
Myslím, že třeba já jsem příkladem toho, že bodování není především o "kamarádšoftech", protože si téměř s nikým soukromě nepíšu, určitě ne soustavně, na pokec jsem zašla občas (teď už mě, přiznávám, nějak neláká, důležité zprávy tam stejně zapadnou...), kromě jednoho setkání s Maris nikoho osobně neznám a tudíž soudím, že body dostávám opravdu za kvalitu receptu...
S těmi oblíbenými recepty... já si třeba ukládám recepty bez fotky, abych ji případně mohla přidat a potom je odstraním...
15. 10. 2010 11:51
Chtěla zdůraznit (někdy) zbytečně, jen tak udělené body......když nevíte, jak jídlo chutná. A že ona boduje jen jídla, která uvaří. - Tak její slova nepřevracejte, prosím.....pak už se tu můžem jen pohádat což nikdo nechce, že?......a tím udělat radost spoustě škodolibých lidiček, kteří to rádi kdykoliv vzpomenou a vytáhnou na světlo.
15. 10. 2010 11:48
Bodovat až po uvaření - ideální, ale v praxi nereálné. Já např. jsem už napsala spoustu kladných komentářů a dala spoustu bodů i u receptů, o kterých vím, že podle nich vařit nebudu, protože by mi to rodina kvůli nějaké surovině / např. děti játra, ledvinky / nejedla, ale to neznamená, že recept není skvělý a nevidím důvod, proč to autorovi nesdělit. Hodnotit podle Oblíbených bych pokládala za zavádějící, protože např. ráno si tam dám nějaké nové recepy, které jsem zhlídla jen letmo, aby mně do večera někde nezapadly a když mám potom večer čas, přečtu je pozorněji a když mě nezaujmou, zase je z oblíbených třeba i ten samý den odstraním.
Souhlasila bych s tím, kdyby bylo možné vidět, kolikrát byl recept otevřen, ale body bych zachovala.
To, že se tu boduje někdy nekriticky je nejvíc vidět u receptů, kdy někdo dá maso na pánev, zasype nějakou kupovanou směsí s honosným názvem a body se hrnou - určitě ne kvůli receptu, protože to vlastně recept ani není, ale kvůli jménu autora a někdo tady neznámý by byl za to rozcupován na kousky.
Jak už tady hodně lidí napsalo, i pro mě jsou důležitější komentáře než body, ale co si budeme povídat - mám z nich radost a nejvíc mě potěší, když někdo uvaří, dá si práci s tím jídlo vyfotit a přidat fotku.
Myslím, že opravdu objektivní hodnocení se nenajde.
15. 10. 2010 11:45
15. 10. 2010 11:31
Dělejte jak myslíte,já dokud adminy nezmění pravidla zůstanu u svého způsobu hodnocení a komentování.
15. 10. 2010 11:20
15. 10. 2010 11:17
15. 10. 2010 11:01
15. 10. 2010 10:53
15. 10. 2010 10:46
Okrem toho mi na bodovani nezalezi, ale tato komunita tak funguje, tak sa prisposobujem... bodujem zasadne recepty, ktore odskusam a ak chuti, tak napisem aj komentar... komentar je omnoho cennejsi ako nejaky bod.
mozno by novacik mal dostat nejake ine vyhody, ale napr 3mesiace nejake EXTRA bodovanie... ale na co je to dobre?
15. 10. 2010 10:39
15. 10. 2010 10:32
Pokud mám čas, tak projedu nové recepty a okomentuji, co je pro mě zajímavé a pokud ho nemám, tak rozhodně nevyhledávám recepty které mi ušly a zpětně je neboduji jen proto, že vím, že ten či ta, dělali to či ono.
Nehledě na to, na světě jsou důležitější věci, než bodování u receptů...... nemyslíte?
Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další