Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky na zelenině z papiňáku

Díky tlakovému hrnci připravíme plátky šťavnatého vepřového masa mnohem rychleji. Podáváme je se směsí lahůdkové cibule a mrkve, dobře ochucenou šťávou a jako přílohu zvolíme brambory, rýži nebo těstoviny.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

31. 5. 2024 21:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 549 kJ / 370 kcal
Bílkoviny4,58 g
Tuky32,98 g
Vláknina5,37 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy12,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 6. 2024 20:48

RubyRom: Bayta: Marie Svarcova: Všem moc děkuji:-8:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 6. 2024 08:13

:-)<3:yes::yes: dobře a rychle uvařeno:-K

RubyRom RubyRom

31. 5. 2024 22:16

Moc pěkné :-K:yes::yes:

Bayta (moderátorka)

31. 5. 2024 21:50

Pěkné jídlo i fotky :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kotleta, cibule lahůdková, česnek, mrkev, olej, sůl, pepř mletý, vývar masový, máslo

TopRecepty.cz

Vepřové plátky na zelenině z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD1El