Ako na cviklu - červenou řepu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 22 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes kapustové karbanátky s bramborovou…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den polévka ještě dnes pórková a plněné papriky s…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký podvečer U nás byly halušky ..a dnes nadivoko-…“ Eviip, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 54 minutami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 23 hodinami
7. 3. 2011 23:15
Zabránime tomu tak, že narezanú alebo nastrúhanú cviklu dobre premiešame s lyžicou oleja a až potom pridáme ostatné ingrediencie. Tie sa síce trocha sfarbia, ale rozdiel je viditeľný.