Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dnes byl kuří vývar a candát na másle s bramborem“ mimosa, před 7 hodinami
„Krásny slnečný deň vám želám. Ja som včera naložila do…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„Nadja: Nadi, Mates nejí rajskou jako takovou. Děti mají…“ tara23, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Banana split
Přidáno před 14 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na domácí sušenkovou pomazánku? Podle našeho návodu ji připravíte levou zadní!
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit
31. 7. 2015 22:51
2. 7. 2015 15:18
25. 6. 2015 13:24
Děkuji za Vaši diskuzi, pár typů mne tu zaujalo a nakonec i přesvědčilo, tak jen doufám, že nebudu zklamaná, a že se splní moje očekávání.
panev_1179434240.jpg
22. 6. 2015 13:05
22. 6. 2015 12:35
21. 6. 2015 21:38
Děkuji
13. 5. 2015 17:31
osobně mohu doporučit litinové pánve. Rozhodně nejlepší na indukční plotny. Jsou sice dražší, ale jak už bylo řečeno, určitě se vyplatí si připlatit. Spoustu informací najdete na www.litinove-nadobi.cz/ a na již zmíněné stránce skeppshult.cz/
15. 4. 2015 15:17
14. 4. 2015 19:52
14. 4. 2015 19:50
Já mám 28 cm a někdy se mi zdá, že bych mohla mít o něco menší.
14. 4. 2015 19:44
Měla jsem nerez se sendvičovým dnem - byla to velká a hluboká pánev, kterou jsem používala snad ze všeho nádobí nejvíc (ale nedělala jsem na ní palačinky, lívance apod.). Když jsem si pořídila indukční vařič, pánev nešlo používat, tak jsem ji odvezla na chatu, kde je také ve stálé permanenci a jsem s ní spokojená.
Na indukci jsem si koupila keramickou - sice velkou, ale poměrně mělkou. Smažím na ní lívance i palačinky celkem v pohodě, jen míchaná vajíčka se mi přichytávají, že po nich musím pánev umývat.
14. 4. 2015 17:59
29. 1. 2015 00:30
22. 1. 2015 22:23
Tak to jedině litinovou, ale bez povrchu (smaltu).
A za mě jedině švédskou - Skeppshult (skeppshult.cz)
17. 1. 2015 18:54
Předchozí 1 2 3 4 5 … 8 Další