Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 36 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 17 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 35 minutami
„Hezký den dnes gulášová polévka a kuře na žampionech s rýží“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
16. 1. 2014 22:59
16. 1. 2014 21:11
16. 1. 2014 20:19
400_f_27768469…
4. 1. 2012 19:35
2. 1. 2012 21:58
2. 1. 2012 18:12
2. 1. 2012 17:49
Trenčiansky párok s fazuľou je výborný doteraz, len cena je neporovnateľná
2. 1. 2012 17:08
2. 1. 2012 16:36
2. 1. 2012 16:22
2. 1. 2012 11:01
caj_618955504.jpg
antiperle.jpg
sitovka.jpg
2. 1. 2012 00:04
1. 1. 2012 21:49
A také lečo s moravskou klobásou, nebo jen samotné moravské klobásy v konzervě byly vynikající.
Vepřové maso ve vl.šťávě bylo pěkně libové, že ani u řezníka tak libové maso nebylo k mání.
A z hovězího ve vl.šťávě se dělávala moc dobrá pomazánka.
1. 1. 2012 21:23
1. 1. 2012 20:54
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další