Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Festival Aromaterapie & Bylinky zve na workshopy, aromajarmark a bylinkové speciality

Vidět výrobu éterického oleje na vlastní oči, ochutnat květinovou limonádu nebo si vyrobit vůni na míru budou moci návštěvníci Festivalu Aromaterapie & Bylinky v Brně. Ten provoní 17. září 2017 Otevřenou zahradu na Údolní ulici. Sejdou se na něm aromaterapeuti, bylináři, výrobci mýdel a přírodní kosmetiky a další milovníci života v souladu s přírodou.

Kdy: neděle 17. září 2017
Kde: Otevřená zahrada, Údolní 33, Brno
Web: www.aromaterapieabylinky.cz
Vstupenky: 200 - 500 Kč, www.smsticket.cz

Vidět výrobu éterického oleje na vlastní oči, ochutnat květinovou limonádu nebo si vyrobit vůni na míru budou moci návštěvníci Festivalu Aromaterapie & Bylinky v Brně. Ten provoní 17. září 2017 Otevřenou zahradu na Údolní ulici. Sejdou se na něm aromaterapeuti, bylináři, výrobci mýdel a přírodní kosmetiky a další milovníci života v souladu s přírodou. Organizátoři dali do prodeje vstupenky pro 500 lidí, kteří si budou moci celý den užívat nabitý program složený z workshopů, přednášek a ukázek. Koupit se dají díky aplikaci smsticket.cz jednoduše mobilním telefonem.

V nádherném areálu pod hradem Špilberk bude asi dvacítka voňavých stanovišť a podobně jako na hudebních festivalech pojede i na Festivalu Aromaterapie & Bylinky program na třech místech zároveň. "Začátečníci se mohou naučit doma bezpečně pracovat s éterickými oleji a osvojit si třeba bylinky, které patří do běžné domácí sbírky. Ti, kteří už doma s bylinkami pracují, najdou zase spoustu nové inspirace. Ať už to budou receptury těch, kteří povedou workshopy nebo třeba výrobky na aromajarmarku, kde najdou i naprosté novinky na našem trhu," řekla za organizátory aromaterapeutka Anna Krutová. Připraven je workshop vaření s aromaterapií, míchání vůní na míru, ochutnávka čajů s kořením a bylinkami, ošetření ekzémů nebo téma podzimních nachlazení. Každý návštěvník dostane po vstupu do areálu plánek s programem tak, aby žádný z kurzů nepropásl.

Na většině stánků bude na návštěvníky čekat možnost si vyzkoušet nebo otestovat nějakou bylinkovou metodu nebo specialitu na vlastní kůži. Program je opravdu pestrý. Od bylinkových masáží přes destilaci rostlin až po míchání vlastních parfémů, harmonizačních vůní do bytu nebo směsí na vykuřování. Na aromajarmarku budou moci zájemci nakoupit přírodní doplňky pro zvířata, kosmetiku bez chemie, voňavá mýdla, bylinné masti a tinktury, speciality z vanilky nebo levandule. Unikátní bude také příležitost očichat desítky různých éterických olejů od různých výrobců.

"Protože je program koncipovaný tak, aby u nás mohl návštěvník strávit celý den, připravujeme ve spolupráci s restauracemi a bistry také Bylinkovou gastrozónu. Stánky budou nabízet vegetariánské i nevegetariánské speciality s bylinkami, smoothies a další dobroty. Jedinečná bude možnost ochutnat aromaterapeutické limonády a kávu," doplnil Pavel Pichler, který pořádal i velké food akce jako Slavnosti chřestu nebo Extrem food festival. 

Organizátoři otevřeli areál také dětem. Pro ně je vstupné do 15 let zdarma. Svět bylinek budou moci poznávat na dětských dílničkách, kde si vyrobí třeba vlastní mýdlo. Maminky s malými dětmi (a nejen ty) se mohou zúčastnit workshopu masáží miminek. Po celý den bude k dispozici poradna pro těhotné a na téma péče o děti. Festival pořádá sdružení Naboso a Aromaterapie Brno ve spolupráci s Otevřenou zahradou. Záštitu nad akcí převzala Asociace českých aromaterapeutů i Česká aromaterapeutická společnost. Celé akci předchází odborná konference na téma Aromaterapie a imunita, která je v tuto chvíli beznadějně vyprodaná. 

Aktuální program a prodej vstupenek najdete na www.aromaterapieabylinky.cz.

Kontakt pro média: Anna Krutová - 602 632 342, anicka.krutova@gmail.com 

Komentáře

annagrey

30. 8. 2017 00:16

[url=aussiessayreviews.com/]essay writing reviews[/url] I have read very important topics about the client resources. They are issued many updates on your work place for innovations. so we are given this article to reviews in online and thankful to have the great services.

annagrey

30. 8. 2017 00:15

We are trying to write best resources on for improving innovative stories. Every point we are following to write best stories and essays. That's really much important to gather top essay writer concepts and reviews.

Přidat komentář

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více