Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ kamila29, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezký den , dnes bude hovězí vývar s domácím strouháním a…“ kamila29, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 15 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
26. 2. 2016 20:33
26. 2. 2016 19:35
26. 2. 2016 18:25
26. 2. 2016 18:19
26. 2. 2016 16:36
sulc_pet.jpg
15. 2. 2016 23:56
tohle_vam_o_pracce_a_prani_nikdo_nerekne_-_ka.doc
25. 1. 2016 18:38
13. 1. 2016 18:37
An, přesně tak dělám brkaši i já. Je hladká a milá jak říkají moje děto od malinka. Jenom 1x v životě jsem na to vzala ponorný mixér a výsledkem bylo klihové lepidlo na tapety.
2. 1. 2016 08:50
2. 1. 2016 08:33
2. 1. 2016 08:29
2. 1. 2016 07:48
Kypřící prášek, no nevím, já bych se bála, že si chuť zkazím. Třeba to někdo tu naopak doporučí
1. 1. 2016 23:38
1. 1. 2016 20:20
1. 1. 2016 20:09
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Další