Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 2 hodinami
„https://www.toprecepty.cz/recept/75487-chilli-hovezi/ …“ StandaCB, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 7 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Otestovali jsme nové burgery Přemka Forejta: Porotce MasterChef Česko konečně naučil McDonald's připravit kuřecí maso
Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
Hranolky z fastfoodu můžeme díky jednoduchému triku získat vždy čerstvé. Bojovat se dá i proti ztrátě křupavosti
31. 10. 2013 13:47
Pááánivždyť už za 2měsíce máme konec roku....toto letí
30. 10. 2013 10:46
Hradišťánka poslouchám moc ráda, uklidní a rozjasní den, osobně miluju každý žánr. není špatné muziky, lidi to zhoršujou - citát si pamatuju, autora nikoli
30. 10. 2013 10:01
U nás brambory, vařená mrkvička, okurky, cibule, jablka, bez těch to nejde, tvrdá vejce, domácí majonéza ochucená solí, pepřem a octem, vše na drobné kostičky a hranolky, dochucení podle chuti a taky je to ten nejlepší možná proto, že se na něj těšíme od časného rána a jsme řádně vyhládlí
Jak říká Colombo65 "když ho milujeme, není co řešit" a jak zpívá Hradišťan (klarinetista David Burda) "mámina tajná pýcha"
29. 10. 2013 16:17
tahle to je - tu zkusím
ruka rychlejší než oko - šreti již sem dala
29. 10. 2013 15:26
29. 10. 2013 14:50
tu sladkost si může každej upravit. mě to šmakenzí takhle, pak kontrast toho vypečeného řízečku, či klobásky vinné v krásně zlatavém outfitu, pak ten chuťový kontrast...sakra, až aby byly vánoce
29. 10. 2013 14:47
http://www.recepty.cz/recept/uza-zalivka-do-brambo...
Páč to sem tam kdysi vkládala já a tys mě to dneska připoměla úplně jsem to vypustila, teda z pamětizačala jsem tam kdysi chodit, ale moc mě to tam nenadchlo
29. 10. 2013 14:43
29. 10. 2013 14:40
29. 10. 2013 14:28
Myslela jsem, že dnes přidám tu restovanou slaninku, ale jaksi mi přes noc zmizela z ledničky.. Tak jsem aspoň spařila tu cibulku a přidala povařený hrášek. Salátek dobrý, ale ještě ho budu vychytávat. Na Vánoce musí být nejdokonalejší ze všech... Jablíček se bojím, jednou jsem dělala nějaký salát z grilovaného kuřete s Majolkou® a jablky (myslím, že to bylo podle Prima vařečky) a nikomu to nechutnalo a nakonec jsem to nejedla ani já.
29. 10. 2013 14:21
29. 10. 2013 14:18
přidávám odkaz na onu zálivku
http://www.toprecepty.cz/recept/9260-bramborovy-sa...
29. 10. 2013 13:27
29. 10. 2013 13:20
29. 10. 2013 13:06
1 2 Další