Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mexický kuřecí guláš

Hodnocení receptu je 5,0 (56×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 817 kJ /
673 kcal
Bílkoviny55,13 g
Tuky8,81 g
Vláknina63,67 g
Cholesterol 55 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy62,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na lžičce oleje orestujeme maso tak, aby zbělalo. Krok 2: Přidáme cibuli a česnek, až zesklovatí. Pak přidáme kečup, mletou papriku, promícháme a hned zalejeme fazolemi i s nálevem. Krok 3: Přivedeme k varu a v trošce vody si rozmícháme lžičku S olamylu a guláš jím zahustíme. Dochutíme sójovou omáčkou, vegetou, majoránkou. Krok 4: Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 22. 1. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-magazín AHA-recept zde dala paní Lenka Němcová

Vyzkoušejte, je opravdu vynikající !!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mexický kuřecí guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YKG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mexický kuřecí guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YKG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (70)

Guláš byl moc dobrý. Rychlý a lehký oběd, v létě ideální :-):-K

:yes:

Výborné,před chvílí dovařeno a moc chutná:yes:

Gulášek je výborný:yes: a rychle hotový, takže pro vařený v týdnu , když chodím do práce, je suprový a navíc chutná:yes::yes:.

bystrouska: Díky, to mne moc těší :-)

Mě by zajímalo proč v poslední době mouka vůbec nezahuštuje,to bych jí tam musel dát kilo aby to zhoustlo a druhý den po ohřátí je to opět jako voda.To samý solamyl.První den ok hustý,ale po druhý po ohřátí to zvodnatí.:-//:-//:-//

pavel: Tak to se mi ještě nestalo!! A mouku používám minimálně. Pokud se jí můžu vyhnout co se zahušťování týká, udělám to.

voduska:;-)

výborné..já dávám místo kuřecího masa uzené, taky dobrůtka:-p

pazderka83:;-) díky za vyzkoušení. Taky dělám všechno "odboku" vyjma pečení zákusku.;-)

Recept jsem delala k dnesnimu obedu,tudiz jsem musela zvetsit porci. Vzhledem k tomu,ze se mi nechteli vsechny ingredience prepocitavat,tak jsem davala vse od oka. Jen kecup jsem nahradila protlakem. Nevim tedy jak chutna original,ale muj vytvor nebyl spatny. Jen mi tam neco chybelo v chuti a nevim co. :-D :-P

Kacita a Sofinka: Dej vědět;-)

Budu to dělat na oběd:-). Určitě to bude super :-))

Miroslav Králík: Změna je třeba!:-))

Miroslav Králík 28. 12. 2013 13:40
Tak mam kuřecí prsa a řízky už nechci ani vidět. Jdu na ten KUŘECÍ GULÁŠ:yes:42mira@seznam.cz

clupmi: Nabídku jsem dostala;-), ale musela jsem odmítnout kvůli malého bytu. To by se asi museli postavit na štafle venku a natáčet z okna:-D

Jani, vidím ten zdravý chléb na první fotce a musím se smát. Je to jak ta hláška z filmu Tankový prapor: "Tak je to spravne, tak to ma byt." :-D Takže samozřejmě +:yes:, u tebe to ani jinak nejde!!! Nevařila jsi ještě s Babicou - měl by tě tam přihlásit. :-K
http://clupmi.blog.cz

Tématické fráze:
kuřecí guláš, mexický guláš, kuřecí guláš recept, gulas z kureciho masa, mexický guláš recept, kuřecí guláš s fazolemi, mexický fazolový guláš, recept na mexický guláš, kuřeci gulaš s prsiček, fazolový guláš s kuřecím masem, mexický fazolový guláš recepty, guláš z kuřecích prsou, guláš kuřecí, dietní guláš, recept na kuřecí guláš, guláš z kuřete, mexický guláš z kuřecího masa, recepty kuřecí guláš, gulas s kureciho masa, zahušťování škrobem

Suroviny:
prsa kuřecí, olej olivový, cibule, fazole červené sterilované, kečup sladký, majoránka, česnek, paprika sušená sladká, omáčka sojová, vegeta, solamyl, koření chilli tekuté

Přidat fotografie receptu