Jednoduché vynikající langoše

Enethen Kuchařka:

Doba přípravy: 1 hodina 7 porcí Bezmasá jídla 20 názorů

522
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Suroviny

1 balíček kvasnic
1/2 lžičky cukru
400 ml mléka
1/2 lžičky soli
500 g hladké mouky
kečup
česnek podle chuti
nastrouhaný sýr
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kvasnice rozdrobíme do trochy vlažného mléka s cukrem a necháme vyběhnout.

  2. Přidáme kvásek k mouce, zbytku mléka, dosypeme sůl a vypracujeme hladké těsto. Necháme 30 minut kynout.

  3. Vezmeme kousek těsta, trochu vyválíme na pomoučeném válu a prsty roztáhneme do stran. Toto těsto se netrhá.

  4. Smažíme dozlatova z obou stran.

  5. Kečup smícháme s česnekem, potřeme langoše a posypeme sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 733 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jednoduché vynikající langoše

  • Jolana Frýbertová Jolana Frýbertová

    :-K Musím se přiznat ,že jsem milovnicí langošů a takové langoše jsem snad ještě nejedla ,byl to opravdu gurmánský zážitek moc děkuji za skvělý recept, budu ho šířit dál ,děkuji:-*

    Odpovědět

  • Alena Drietonska Alena Drietonska

  • Niky Niky

    Vynikající, lepší jak na koupáku :-)) Dělala jsem poprvé langoše a povedly se :yes::-p

    Odpovědět

  • ivana ivana

    chvalim,rychle,vyborne,doporucuji:yes:

    Odpovědět

  • karolína karolína

    já místo mléka dávám smetanu na šlehání a je to výborné a křupavé! :-):yes:

    Odpovědět

  • pavlína pavlína

    mooooc dobré doporučuji dělala jsem langoše poprvé a povedly se:-p

    Odpovědět

  • Maja Halifax Maja Halifax

    Moooc dekuji urcite dal doporucim byly vyborne.. udelala jsem hned dvojitou davku a meli jsem jeste i dneska.. moc jsme si pochutnali:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::-)

    Odpovědět

  • Pepe Namote Pepe Namote

    Doporucuju trochu mene mleka a misto nej dat zakysanou smetanu!!! Uvidite rozdil.:-)

    Odpovědět

  • ENYNKA ENYNKA

    TESTO NA LANGOSE JE DOBRE, ALE LANGOSE JSOU PRILIS NIZKE,SKORO PLACATE I KDYZ JSEM TAM DALA CELOU KOSTKU DROZDI.

    Odpovědět

  • mekkejla mekkejla

    Nejdřív jsem se dost vyděsila, protože těsto je dost řídké a dost se lepilo - nakonec to spravila trocha mouky, kterou jsem zapracovala po vykynutí těsta (už na vále). Po upečení už ale jen chválím! Těsto je krásně křupavé, ale uvnitř vláčné! Fakt super! :-p

    Odpovědět

  • merilin merilin

    Výborné,moooc parádní bašta...bodík letí...:-K:yes::yes:

    Odpovědět

  • marlyn marlyn

    dnes jsem neměla mléko tak jsem zkusila dát jednom vodu a neměla jsem čerstvé kvasnice tak jem dala sušené droždí a jsou moc dobrééé, dělala jsem z 200g mouky.

    Odpovědět

  • babicka1 babicka1

    :-(tak Já to zkusím taky :-*

    Odpovědět

  • Greneia Greneia

    Jo a přidávám také fotečky, nejsou tak krásné jako od Evičky, ale pro dělání chutí dalším .... :-p:-8

    Odpovědět

  • Greneia Greneia

    Tak teď jsme je dělali, těsto je prostě úžasné, velmi dobře se s ním pracuje, krásně nakynulo a chuť? To se nedá popsat slovy, já jsem milovník langošů a díky Vám je už umím dělat!! Kdybych mohla, dám 10 bodíků, tak jen jeden no :yes::-8:-K:-))

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500