Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 17 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 16 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 18 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 23 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 22 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přečtěte si Zobrazit více
Bramboráky v Česku: Odkud pochází cmunda a kde si pochutnáte na vošouchu?
10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl
20. 11. 2013 13:32
20. 11. 2013 13:23
20. 11. 2013 13:21
20. 11. 2013 13:20
20. 11. 2013 13:19
20. 11. 2013 13:18
20. 11. 2013 13:14
20. 11. 2013 13:13
Mně tady ani tak nevadí podobné recepty, jako úplně stejné a to, že se někdo vyhledávat nesnaží. A ještě to učí ty nové
(však nehledej, já to taky nedělám, neumím to)
20. 11. 2013 13:12
Nechat zařazení komentáře na autorech receptu? To by se muselo dobře zvážit.
20. 11. 2013 13:06
20. 11. 2013 13:05
20. 11. 2013 13:04
20. 11. 2013 13:02
20. 11. 2013 13:01
20. 11. 2013 13:01
Ale už mi ta debata připadá zbytečná, protože kdo chce, hledá jak, kdo nechce, argumentuje proč. Je to jako "paní, nešly tudy děti?" - "pleju len"
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další