Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: Muflon je velice podobný hovězímu. Podle…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Hezký den. Tak u nás v neděli kuřecí směs se zeleninou,…“ janatka, před 1 hodinou
„hazel: Stáničko krásné jahody máte, to je radost se na ně…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 13 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 23 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
3. 3. 2014 21:43
Když už jsem byl u mazání komentářů, tak jsem pročistil i recept "Risotto s grilovanými ředkvičkami a pancettou" (http://www.toprecepty.cz/recept/38400-risotto-s-gr...), takže jen do mě.
Komentáře pod receptem mají sloužit hlavně k těmto věcem:
- otázky ohledně přípravy receptu
- nápady na zlepšení a úpravy receptu
- nějaké zhodnocení, jak jste recept uvařili
V komentářích pod receptem by neměly být příspěvky typu:
- hádky, které nikam nevedou
- subjektivní zhodnocení typu "to je hnus, to nikdy nejím"
- pokud je tam něco uvedeno již dvakrát, není nutné to tam psát znovu
Ještě nerad vidím komentáře typu "Jsi tu poprvé, tak se rozkoukej a pak můžeš něco přidat". Každý někdy začínal a rada se dá poskytnout i diskrétně - třeba soukromým vzkazem.
Snad to přispěje k lepší přehlednosti. Děkujeme za pochopení
Předchozí 1 2 3 4