Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 16 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 16 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 17 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 22 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 20 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přečtěte si Zobrazit více
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Dokonalá česnečka: Jednoduchá polévka nám dodá vitaminy i tekutiny. Podle receptu od babičky chutná božsky
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
4. 3. 2014 19:11
Co mě hodně mrzí, že ty pěkné, nápadité, kvalitní recepty splynou a zaniknou v tom velkém množství přidávaných a dokola opakovaných receptů. Všichni / a hlavně noví/ by měli opravdu trochu pracovat s vyhledávačem
Věřím, že každý autor si myslí, že jeho recept je nejlepší. Někdy ale ješitnost je bohužel silnější než zdravý rozum.
Také ty "šílené" dvouřádkové názvy se zdrobnělinami... nechápu.
Vývoj by měl být vždy směrem nahoru a ne opačně.
Pěkný večer ať se Vám všem při vaření daří
4. 3. 2014 18:43
Je mi ale silně proti srsti, když někdo uveřejní od pohledu nepovedené nebo nechutné jídlo a ještě má tu drzost tvrdit - však vyzkoušejte. Nikdy se nesmířím s vtipálky typu "Blažena Blažková", kteří tu z nás všech dělají pitomce. Pitomce ze sebe hravě dokážu udělat sama.
Záleží mi na tom, aby se Topreceptům nezačalo přezdívat Druhý Mimibazar a poslední dobou k tomu mají slušně nakročeno. Úvodní heslo na jednom mém oblíbeném blogu o jídle (Gurmánka Šárka) zní:
"Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě, je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst".
4. 3. 2014 16:23
4. 3. 2014 16:19
4. 3. 2014 16:11
4. 3. 2014 16:10
Nelíbí se mi ale urážky, napadání a ponižování v komentářích. Prohlížím si i jiné weby o vaření a myslím si, že je to téměř všude stejné. Jinak velmi oceňuji práci moderátorek a adminů těchto stránek.
4. 3. 2014 15:59
Mrkněte sem:
https://www.google.cz/#q=massa+bob
4. 3. 2014 14:41
4. 3. 2014 14:38
Vyzkoušíme to, co
4. 3. 2014 14:35
Napadá mě jen jedno. Je to marný, je to marný.
4. 3. 2014 14:34
4. 3. 2014 14:23
4. 3. 2014 13:42
4. 3. 2014 13:39
4. 3. 2014 13:35
1 2 3 4 Další