Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 41 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Merylas, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezké odpoledne, včera jsem celý den ležela a pila čajíčky.…“ tara23, před 46 minutami
„Hezký den dnes zeleninová polévka s vločkami a svíčková z…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezký den. Od soboty nám zbyly brambory a tak jsem je v…“ janatka, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé hot dogy
Přidáno před 6 hodinami
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno před 7 hodinami
Zdravý jetelový sirup
Přidáno před 20 hodinami
Piškotová roláda s pomocí varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Hrnkové knedlíky z kefíru a máslových krutonů
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Guláš na jedničku
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Přečtěte si Zobrazit více
Lógr z kávy nepatří jen do koše: Funguje jako skvělé hnojivo, čistidlo i kosmetický prostředek
Cukroví, které zvládnou i děti: Jednoduchý návod, jak do vánočního pečení zapojit i nejmenší
Sorbet, šerbet, dřeň nebo tříšť? Ledové osvěžení jako z luxusní restaurace připravíte během pár minut
4. 3. 2014 19:11
Co mě hodně mrzí, že ty pěkné, nápadité, kvalitní recepty splynou a zaniknou v tom velkém množství přidávaných a dokola opakovaných receptů. Všichni / a hlavně noví/ by měli opravdu trochu pracovat s vyhledávačem
Věřím, že každý autor si myslí, že jeho recept je nejlepší. Někdy ale ješitnost je bohužel silnější než zdravý rozum.
Také ty "šílené" dvouřádkové názvy se zdrobnělinami... nechápu.
Vývoj by měl být vždy směrem nahoru a ne opačně.
Pěkný večer ať se Vám všem při vaření daří
4. 3. 2014 18:43
Je mi ale silně proti srsti, když někdo uveřejní od pohledu nepovedené nebo nechutné jídlo a ještě má tu drzost tvrdit - však vyzkoušejte. Nikdy se nesmířím s vtipálky typu "Blažena Blažková", kteří tu z nás všech dělají pitomce. Pitomce ze sebe hravě dokážu udělat sama.
Záleží mi na tom, aby se Topreceptům nezačalo přezdívat Druhý Mimibazar a poslední dobou k tomu mají slušně nakročeno. Úvodní heslo na jednom mém oblíbeném blogu o jídle (Gurmánka Šárka) zní:
"Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě, je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst".
4. 3. 2014 16:23
4. 3. 2014 16:19
4. 3. 2014 16:11
4. 3. 2014 16:10
Nelíbí se mi ale urážky, napadání a ponižování v komentářích. Prohlížím si i jiné weby o vaření a myslím si, že je to téměř všude stejné. Jinak velmi oceňuji práci moderátorek a adminů těchto stránek.
4. 3. 2014 15:59
Mrkněte sem:
https://www.google.cz/#q=massa+bob
4. 3. 2014 14:41
4. 3. 2014 14:38
Vyzkoušíme to, co
4. 3. 2014 14:35
Napadá mě jen jedno. Je to marný, je to marný.
4. 3. 2014 14:34
4. 3. 2014 14:23
4. 3. 2014 13:42
4. 3. 2014 13:39
4. 3. 2014 13:35
1 2 3 4 Další