Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

POMALÝ HRNEC

boze ja trepem dve na tri....nie o maris, ale o amire

to som nezaregistrovala, len podla receptov som sa orientovala...o maris som vedela urcite

Pomaly hrnec má i Cathleen, něco už tady někde o něm psala a ta tu myslím chodí pravidelně ;-)

Já mám pomalý hrnec Kenwood 6,5 litru s keramickou nádobou, ale dělají se i menší a některé i s nádobou kameninovou (např. Bionaire nebo Rival). Ten můj je s "ručním" ovládáním, některé mají digitální. Mám k němu dodatečně dokoupenou časovací zásuvku, takže si ho nařídím, jak a kdy má začít vařit. Jídlo je z něj opravdu lepší, než z normálního nebo i tlakového hrnce, nevýhoda je dlouhé vaření 4 - 8 hodin (nevadí ta doba jako to, že na to člověk musí myslet tak moc dopředu), ale zase se u toho nemusí stát, míchat ani hlídat. Ono to vlastně ani nevaří, je to těsně pod bodem varu, takže se nic ani nepřipálí ani nevyvaří. Ráno naprogramuješ a večer přijdeš k hotové večeři. Dělám v něm polívky, guláše, maso s omáčkou nebo se šťávou, někdy rovnou i s brambory.

Vaclav nasla som amiru a sovicku16, ze maju pomaly hrniec. amira sem chodi stale, takze ta ti urcite povie svoje skusenosti, sovicku16 som tu nevidela uz davno...skus ju oslovit emailom
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=po...

Václave, já pomalý hrnec nemám, tak neporadím, ale některé holky ho tady mají, tak určitě odpoví ;-)

Mám dobré zkušenosti s VÁMI, dobrými a zkušenými kuchařkami i kuchaři i když to někdy jiskří a já nejsem tím rád . Ale s důvěrou se na Vás opět obracím s prosbou.Kdo mi upřímně poradí,zda si mám koupit "Pomalý hrnec" a jaký.Váš názor bude pro mne rozhodující. Děkuji.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Eviip, před 16 hodinami

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 19 hodinami

„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více