Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Dobrý deň, u nás v noci búrka , teraz striedavo oblačno,…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Hezký den u nás byla dršťková polévka a tvarohové knedlíky…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezkou,i když deštivou sobotu.Dnes pečené kuří hnátky s…“ mimosa, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Přečtěte si Zobrazit více
Koprové brambory: Levné jídlo z brambor voní anglickou slaninou a doplněné smetanovou omáčkou chutná božsky
Jídelníček kosmonautů: Od masové pasty v tubě po pizzu a létající pudink
Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou: Správně orestovaná cibule dodá typickou chuť, černé pivo zase výraznou barvu
4. 4. 2016 17:14
4. 4. 2016 17:09
4. 4. 2016 16:51
Jinak jsem tady od včerejšího večera nebyla a musím konstatovat: paráda!!! Zjistila jsem, že "much"tady poletuje už jen poskrovnu, spousta původních funkcí a vychytávek, po kterých většina z nás volala, se vrátila... vzhled jsem chválila hned zpočátku ... Je za tím vidět spousta práce, času a úsilí, které tomu kluci věnují! Těch pár věcí, které ještě zbývají dořešit,se určitě taky brzy dočkáme a opět se budeme moci s plným nasazením věnovat vymýšlení a realizaci nových receptů, jejich focení a následnému sdílení s ostatními. Zkrátka to zase budou "naše" milované, silně návykové TOPky, kam se budeme každý den rádi vracet pro inspiraci, na pokec nebo jen ze zvědavosti, co je nového... !!
Naši milí adminci, užili (a ještě užíváte) si s námi poslední dny hotový očistec, ale myslím, že si uvědomujete, že naučit "staré psy" novým kouskům bylo vždycky hodně těžké a jste shovívaví... Kluci, díky MOC!!!
4. 4. 2016 16:20
Chci poděkovat administátorům a lidičkám,kteří se podíleli na novám vzhledu TopreceptůVím,že to stálo hodně času a úsilí.Opravdu,veké díky
Vím,že je nás spoustu,kteří budeme věční"remcatelé a nespokojenci",ale kluci,neberte to tak,že nám tady není dobřeBa,naopak...doba se mění a my musíme jít s ní
Sice mi původní stránky vyhovovaly líp,ale jogurt na který jsem byla zvyklá,už je také jiný(včetně viněty)a chutná mi stejně
Jen mám takový dotaz-bílý podklad je stávající,nebo si ho časem budeme moci opravit barevně tak,jak to bývalo u staršího provedení
Nevím,jak ostatním uživatelům,ale mi to po 5minutách hrozně rve oči.
Jinak ještě jednou díky za Vaši snahu a za to,že si děláte práci pro nás,pro spokojené uživatele a návštěvníky těchto webstránek
4. 4. 2016 16:19
4. 4. 2016 16:13
4. 4. 2016 16:13
4. 4. 2016 16:11
4. 4. 2016 16:09
4. 4. 2016 16:08
4. 4. 2016 16:05
4. 4. 2016 16:03
4. 4. 2016 15:57
4. 4. 2016 15:55
4. 4. 2016 15:52
Předchozí 1 … 52 53 54 55 56 … 82 Další