Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chalupářské fazole s klobásou a vejcem

Chalupářské fazole s klobásou a vejcem jsou vydatným a chutným pokrmem. Toto jednoduché a syté jídlo kombinuje jemně vařené fazole, pikantní klobásu a dokonale upravená vejce, což dohromady vytváří lahodnou kombinaci chutí.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava)

31. 5. 2024 18:13

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 919 kJ / 459 kcal
Bílkoviny21,42 g
Tuky29,81 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy23,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 6. 2024 08:18

:-)<3:yes::yes: u nás také velmi oblíbené jídlo :-K

Hella Hella (moderátorka)

1. 6. 2024 23:11

Moc dobrá kombinace. Někdy přidávám vařené vejce.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fazole bílé, fazole červené, cibule, olej, sůl, pepř mletý, česnek, paprika sušená uzená, protlak, kečup pikantní, vývar masový, koření oregáno, klobása, vejce

TopRecepty.cz

Chalupářské fazole s klobásou a vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Z65