Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou

Polévky jsou skvělým pokrmem v kteroukoliv denní dobu. S tímto receptem si doma můžete připravit jemnou a krémovou polévku z dvou druhů celerů a žampionů. Chuťově je pak doplní smetana a petrželová nať.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

31. 5. 2024 17:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 013 kJ / 1 198 kcal
Bílkoviny25,62 g
Tuky98,72 g
Vláknina36,50 g
Cholesterol 226 mg
Sodík 595 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy34,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vývar masový, sůl, pepř mletý, cibule, máslo, olej, celer, celer řapíkatý, žampióny, smetana 33%, smetana kysaná, nať petrželová

TopRecepty.cz

Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk9Wp