Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 17 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 16 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 18 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 23 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 22 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
16. 2. 2017 00:44
To mám doma ja.
16. 2. 2017 00:42
Výborný téma tu.
16. 2. 2017 00:17
16. 2. 2017 00:12
15. 2. 2017 23:57
Názor za mě už napsala Andrej nebo Jarka.
15. 2. 2017 23:25
15. 2. 2017 22:57
15. 2. 2017 21:52
15. 2. 2017 21:44
15. 2. 2017 20:17
15. 2. 2017 20:15
15. 2. 2017 20:13
15. 2. 2017 19:52
15. 2. 2017 19:35
15. 2. 2017 18:42
Ale aby som nerozprávala to, čo povie obchod. Podstatný a rozhodujúci je botanický názov. Takže botanický názov rastliny "čínska kapusta" je Brassica rapa chinensis. Podľa toho som hľadala:
Prikladám botanické delenie rastlín - zelenín (súbor botanika) a botanický popis, ten je aj s obrázkom rastliny : http://www.pfaf.org/USER/Plant.aspx?LatinName=Bras...
Viac sa k tomu už navyjadrujem. Pekný večer.
1_2036511116.jpg
2_1692828202.jpg
botanika.doc
Předchozí 1 2 3 Další