Zahuštování omáček - namísto pšeničné, mouka jiná.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas je dnes polevka z cervene cocky a znovu…“ hazel, před 3 hodinami
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 7 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 10 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Usmažili jsme dokonale křupavé cibulové kroužky a spočítali náklady: 100 g domácí dobroty vyjde na pouhých 14 Kč
Bezinkový likér: Dokonale lahodný nápoj s vůní kávy, vanilky a rumu může být skvělým jedlým dárkem
Vaječný koňak neodmyslitelně patří k Vánocům: Vyrobit si ho doma je hračka a stojí to jen pár korun
4. 6. 2017 14:25
Leč můžete také zkusit Hrašku. Vyjde to sice nastejno, ale zato je to dražší
No, položme se ale na otázku, co je to tapioka, he?
A z tohoto důvodu bych použil obyčejný, levnější, z tuzemských plodin vyrobený škrob
***
Ale takový pudink z tapiokových perliček, tak to je jiné maso
https://www.toprecepty.cz/recept/26139-pudink-z-ta...
2. 6. 2017 22:02
2. 6. 2017 17:45
k zahuštění omáčky (kuře na paprice), namísto pšeničné mouky, která z těchto dvou je prosím vhodnější: tapioková nebo cizrnová?
Jde mi nejen o to, aby dobře zahustila jako pšeničná, ale aby (výrazněji) neovlivnila chuť omáčky.
předem děkuji
Standa