Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená vepřová žebírka v kysaném zelí

Tantal
3. 6. 2020 11:13:25
Frantiska: Ano, také jsem se o tom vůbec nezmiňoval, řeším úplně něco jiného.

Frantiska
3. 6. 2020 10:48:24
Tantal: doufam ze se ta debata presune, no a tady zase jini napsali ze jim to podle fotky prijde ridke, tak jaky je rozdil mezi nimi a vami

Tantal
3. 6. 2020 09:59:02
MamlajdaD: Akorát jsem napsal, že Váš recept vypadá nevalně, nic o chuti tam nepíšu, to že to nevypadá dobře neznamená, že to nechutná dobře. Jak jsem napsal nesoudím, dokud neochutnám. Hezký den přeji.

casino
3. 6. 2020 07:15:06
Tantal:
"Škaredé maso" je už vlastně t. t. (terminus technicus;-) www.google.com/search?q=%C5%A1kared%C3%A9+...
No, snad by bylo OK tuto debatu (jako mezi hluchým a neslyšícím) zavčas odklonit do někam, že

MamlajdaD
3. 6. 2020 01:10:31
Simona Skolakova: Já sice pana Tantala neznám (naštěstí), ale začínám tušit, kdo by to mohl být (a komu jsme šláply trošku na kuří oko)! ;-):-8 Zdravím! :-K:-K

MamlajdaD
3. 6. 2020 01:03:36
Tantal: Ve zdejším komentáři (3,6,20 00:15:12) píšete - cituji:
"Jsem Čech, ale žijící ve Vietnamu a tady se k sobě lidi chovají s úctou a pokorou a jeden druhého nekritizuje. ;-) Já nic nekritizuji, jen píšu svůj názor a netvrdím, že to tak je. :-) A navíc nikoho neurážím. :-) Nevím jak někdo může napsat Podivné nebo Škaredé maso, když to ani neochutnal. To se o jídle nepíše. Já mám k jídlu úctu a než něco ohodnotím, tak to ochutnám a pak můžu napsat názor, jaké to bylo." ...
Ale ten komentář postrádá logiku! Jak to, že nic nekritizujete, když jste mně nehezky zkritizoval recept a navíc k němu přidal velice škaredého smajlíka? To je kritika jako řemen! :-D Tak se nejdřív ve Vietnamu nebo tam, kde jste, naučte tu úctu a pokoru, které máte plnou pusu, ale skutek utek. Hodil by jste se do politiky, politici jsou tím obecně prosllulí, že mluví jednou tak a podruhé naopak a ještě čekají, že jim bude někdo tleskat. Vy také "píšete jen svůj názor", ale vyslovit názor je kritika. A ve vašem případě tvrdá kritika. Tak si nejdřív ujasněte pojmy, než se začnete k něčemu vyjadřovat.

Tantal
3. 6. 2020 00:16:12
Simona Skolakova: Jsem Čech, ale žijící ve Vietnamu a tady se k sobě lidi chovají s úctou a pokorou a jeden druhého nekritizuje. ;-) Já nic nekritizuji, jen píšu svůj názor a netvrdím, že to tak je. :-) A navíc nikoho neurážím. :-) Nevím jak někdo může napsat Podivné nebo Škaredé maso, když to ani neochutnal. To se o jídle nepíše. Já mám k jídlu úctu a než něco ohodnotím, tak to ochutnám a pak můžu napsat názor, jaké to bylo. :-) Jestli Paní něco chtěla hodnotit, tak měla napsat, že to jídlo nevypadá na fotografii dobře, ale ať nepíše že je to škaredé maso, když ho neochutnala.

Simona Skolakova
2. 6. 2020 23:05:40
Tantal: a Vy nejste Čech????;-)Taky kritizujete!!!!!;-)Jinak si myslím,že by více slušnosti bylo na místě ve Vašem případě

Tantal
2. 6. 2020 21:55:35
Lidi trochu slušnosti ne ? To je přesně Český a Slovenský národ, všechno a všechny kritizovat, jen podle toho co vidí nebo čtou, až to ochutnáte dá se to brát jako rozumný názor. Z lidí tady v ČR je mi na zvracení. 8-(
MamlajdaD: Zrovna dnes jsem Vám komentoval jeden recept a Vy by jste se vůbec neměla vyjadřovat o tom jak něco vypadá, Vaše polévka s prominutím vypadá jako by jí už někdo konzumoval a vrátil jí zpátky. Trochu slušnosti by nebylo na škodu.

MamlajdaD
1. 6. 2020 23:48:41
Kdyby to autor nadepsal "Podivné (nebo Škaredé) maso v zelné omáčce", tak by to ale trochu odpovídalo, ne? ;-) Stačí změnit název receptu a má pan autor receptu vystaráno! ;-)

casino
1. 6. 2020 19:16:35
Majkaa:
No, vypadá to (nejen na fotečce) trochu jako, neblahé paměti, nemocniční jídlo, že

hospodyne
1. 6. 2020 19:12:34
toto že vařil čtyřicetiletý kuchař???:-O

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 10 hodinami

„Přání a gratulace“ Nadja, před 20 hodinami

„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27

Marie

Nejnovější recepty Více