Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 16 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Krásnou sluníčkovou neděli , dneska přijde na oběd Mates.…“ tara23, před 19 minutami
„Hezky den U nas je jeste kroupova polevka a sekana, ktera…“ hazel, před 14 hodinami
„Pekný večer na sklonku krásneho slnečného dňa vám želám. U…“ Julia Oskerova, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přečtěte si Zobrazit více
Tajemství kvalitního rána: Snídaně složená z těchto potravin vám dodá energii až do oběda
Nejlepší masové kuličky jsou ty ze Švédska: Připravte si je podle originálního receptu!
Úžasný ořechový likér: Jaké ořechy do něj použít, jak je naložit a kdy si likér nejlépe vychutnat?
16. 9. 2010 19:46
16. 9. 2010 15:22
16. 9. 2010 15:03
16. 9. 2010 11:27
Ber to tak, že všechno se jí a záleží na Tobě, co zkombinuješ. Ale se vším začínej spíš v malém množství, protože vždycky můžeš přidávat a taky se Ti tolik nerozmělní chuť jídla jako ve velkém množství.
Když nic z tohoto by se Ti nelíbilo, tak pak stačí po opečení plátku masa přidat do výpeku trošku hladké mouky a maloučko podlít vodou a nechat všechno dohromady povařit. Někdo dává solamyl rozmíchaný ve vodě. Ale s tím taky opatrně, hodně rychle i malé množství houstne.
Držím pěsti.
16. 9. 2010 09:10
16. 9. 2010 08:41
vk1.jpg
15. 9. 2010 23:47
15. 9. 2010 21:06
15. 9. 2010 20:29
15. 9. 2010 20:25
15. 9. 2010 19:52
15. 9. 2010 19:17
15. 9. 2010 11:37
15. 9. 2010 11:16
15. 9. 2010 11:05
Předchozí 1 … 1951 1952 1953 1954 1955 … 2369 Další