Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„hazel: Stáni, Naďa je ještě v lázních, vaří jí tam samé…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Nadja: ahoj Nadi, nevařila jsem, dojídali jsme jídlo od…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Dobry den, u nas je velke teplo pres 32 stupnu, myslela…“ hazel, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 13 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 19 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 19 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se postarat na jaře o jahodníky? Potřebují okopat, přihnojit a zbavit se nejslabších článků, pak budou plodit jako o závod
Vánoční rekordy: Adventní kalendář spořádal kluk v New Yorku za minutu a 27 sekund, a ještě ve správném pořadí
Proč zkusit mangold? Tak trochu chutnější špenát se nerozvaří a nepodráždí žaludek
17. 9. 2010 13:05
17. 9. 2010 10:36
17. 9. 2010 09:51
k1_391623444.jpg
17. 9. 2010 09:45
16. 9. 2010 22:47
16. 9. 2010 19:46
16. 9. 2010 15:22
16. 9. 2010 15:03
16. 9. 2010 11:27
Ber to tak, že všechno se jí a záleží na Tobě, co zkombinuješ. Ale se vším začínej spíš v malém množství, protože vždycky můžeš přidávat a taky se Ti tolik nerozmělní chuť jídla jako ve velkém množství.
Když nic z tohoto by se Ti nelíbilo, tak pak stačí po opečení plátku masa přidat do výpeku trošku hladké mouky a maloučko podlít vodou a nechat všechno dohromady povařit. Někdo dává solamyl rozmíchaný ve vodě. Ale s tím taky opatrně, hodně rychle i malé množství houstne.
Držím pěsti.
16. 9. 2010 09:10
16. 9. 2010 08:41
vk1.jpg
15. 9. 2010 23:47
15. 9. 2010 21:06
15. 9. 2010 20:29
15. 9. 2010 20:25
Předchozí 1 … 1963 1964 1965 1966 1967 … 2381 Další