Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezky den U nas je jeste kroupova polevka a sekana, ktera…“ hazel, před 1 hodinou
„Pekný večer na sklonku krásneho slnečného dňa vám želám. U…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Dnes byla gulášovka z mletého a krkovička,fazolky a brambor“ mimosa, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
16. 9. 2010 15:22
16. 9. 2010 15:03
16. 9. 2010 11:27
Ber to tak, že všechno se jí a záleží na Tobě, co zkombinuješ. Ale se vším začínej spíš v malém množství, protože vždycky můžeš přidávat a taky se Ti tolik nerozmělní chuť jídla jako ve velkém množství.
Když nic z tohoto by se Ti nelíbilo, tak pak stačí po opečení plátku masa přidat do výpeku trošku hladké mouky a maloučko podlít vodou a nechat všechno dohromady povařit. Někdo dává solamyl rozmíchaný ve vodě. Ale s tím taky opatrně, hodně rychle i malé množství houstne.
Držím pěsti.
16. 9. 2010 09:10
16. 9. 2010 08:41
vk1.jpg
15. 9. 2010 23:47
15. 9. 2010 21:06
15. 9. 2010 20:29
15. 9. 2010 20:25
15. 9. 2010 19:52
15. 9. 2010 19:17
15. 9. 2010 11:37
15. 9. 2010 11:16
15. 9. 2010 11:05
15. 9. 2010 08:29
k1_2086559729.jpg
Předchozí 1 … 1951 1952 1953 1954 1955 … 2369 Další