Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 8 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 4 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 8 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přečtěte si Zobrazit více
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny
Galantnost nesmí zemřít, říká odborník na etiketu Ladislav Špaček. Připomíná také, kdo si v restauraci sedá první a kdo platí
Sladké nebe v hubě: Nejlepší kynuté koláčky, po kterých se jen zapráší!
20. 9. 2010 14:04
20. 9. 2010 13:27
20. 9. 2010 13:04
20. 9. 2010 10:44
20. 9. 2010 10:07
Taky jsem vám tuhle psal, že jsem krémík udělal. Byl jsem na to něj hrdej já, však to někdo taky zná. Dlouho jsem já otálel, myšlenku jsem jen válel. Pak jsem byl však odhodlaný, dělat těsto ODPALOVANÝ. Strachu jsem měl věru dosti, o to bylo víc radosti, když se dílo podaří, nálada se rozjaří. ukážu to v pokecu, pýchou se teď jenom nesu.
bbb1.jpg
19. 9. 2010 19:13
19. 9. 2010 17:41
19. 9. 2010 16:31
19. 9. 2010 12:22
p9190447.jpg
19. 9. 2010 12:01
19. 9. 2010 09:46
18. 9. 2010 23:29
18. 9. 2010 16:33
cimg2566.jpg
18. 9. 2010 12:15
18. 9. 2010 11:44
Předchozí 1 … 1950 1951 1952 1953 1954 … 2370 Další