Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 47 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den dnes rybí polévka z tresky a flíčky s uzeným a…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„My byli pozvaní na grilovaná žebírka k našim noo obě dcéry…“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přečtěte si Zobrazit více
Bulharsko na talíři: Známe tajemství pravého šopského salátu. Víte, jaké dvě ingredience mu dají tu správnou chuť?
Víte, proč se chlebu říká Boží dar? Nejběžnější potravina prý umí chránit i před uhranutím
Vinné střiky už nejsou v módě, teď se pije prosecco. Víte, odkud má tohle italské víno svůj název?
20. 9. 2010 13:27
20. 9. 2010 13:04
20. 9. 2010 10:44
20. 9. 2010 10:07
Taky jsem vám tuhle psal, že jsem krémík udělal. Byl jsem na to něj hrdej já, však to někdo taky zná. Dlouho jsem já otálel, myšlenku jsem jen válel. Pak jsem byl však odhodlaný, dělat těsto ODPALOVANÝ. Strachu jsem měl věru dosti, o to bylo víc radosti, když se dílo podaří, nálada se rozjaří. ukážu to v pokecu, pýchou se teď jenom nesu.
bbb1.jpg
19. 9. 2010 19:13
19. 9. 2010 17:41
19. 9. 2010 16:31
19. 9. 2010 12:22
p9190447.jpg
19. 9. 2010 12:01
19. 9. 2010 09:46
18. 9. 2010 23:29
18. 9. 2010 16:33
cimg2566.jpg
18. 9. 2010 12:15
18. 9. 2010 11:44
18. 9. 2010 11:29
Předchozí 1 … 1950 1951 1952 1953 1954 … 2369 Další