Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Terina z foie gras s pomerančovou redukcí

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

4. 11. 2015 21:26

Suroviny

Porce: 1 - 2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 667 kJ / 398 kcal
Bílkoviny42,40 g
Tuky7,00 g
Vláknina1,32 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 169 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy26,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 11. 2015 21:00

Vašíku Ty umíš hezky zabrnkat na chuťové pohárky;-):-p:-K

Dooga Dooga

6. 11. 2015 13:52

Jana Remkova::-D Ono to zní líp, než "z tučných jater".:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2015 13:39

No to se ti zas něco povedlo :-). Až na ten název, ten neumím zas nějak vyslovit :-D

magdalenka magdalenka

6. 11. 2015 09:17

maris: súhlasím...:yes:

maris maris

6. 11. 2015 07:38

Asi Tě přihlásíme do MasterChef;-):-):yes:

Tom Beyk Tom Beyk

6. 11. 2015 07:33

...myslím, že by Jamie Oliver záviděl:-p:yes::-D
...nádhera

maiva maiva

5. 11. 2015 22:30

:-Opřekvapení s nádherným receptem po delší době:-D:-p+:yes:
Krásně naservírováno jako z MasterChefu:-D

zizala zizala (moderátorka)

5. 11. 2015 18:13

Hm...vysoká labužnická :-p:yes:

Marta Pírová

5. 11. 2015 15:37

Dooga:Ďakujem za bleskovú odpoveď.;-)

yanull yanull

5. 11. 2015 15:25

Chtěla jsem napsat, že toto je "vyšší dívčí", ale vzhledem k autorovi musím opravit na "vyšší chlapeckou", posílám 5. bod ;-):-):-K:yes:

Dooga Dooga

5. 11. 2015 14:41

Marta Pírová: Dobrý den.:-K
Děkuji, je to moc dobré. Červené nitky jsou klíčky červené řepy.

Marta Pírová

5. 11. 2015 14:22

Dobrý deň, vyzerá to lákavo, môžete mi ,prosím, prezradiť, z čoho sú tie červené klíčky použité na ozdobu? Ďakujem.:-p

Madla Novak Madla Novak

5. 11. 2015 02:15

naprostá delikatesa!!!:yes::-D

hosta hosta

4. 11. 2015 23:54

No teda:yes:

mika59 mika59

4. 11. 2015 23:07

Moc pěkné :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fuagra kachní prsíčka recepty masterchef co je fuagra fuagra co je foie gras recept surovina fuagra kachní terina recept jak zkaramelizovat med pastika fuagra masterchef játra fuagra co to je játra fuagra foie gras na lžíce recept na kachní terina terinka z tucnych jater husi pate foiegras redukce pomerančové šťávy cervena repa s pomerancovou stavou fuagra jídlo fuagra cz

Suroviny: játra kachní, víno portské, sůl, pepř, tymián čerstvý, slanina, med, šťáva pomerančová, pomeranče, dužina pomerančová, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Terina z foie gras s pomerančovou redukcí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RDKz