Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 18 minutami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„hazel: Stáni, sestra chtěla dělat jen košíčky. Ale došly jí…“ tara23, před 26 minutami
„Dobry den, vcera jsme zasvetili Prvni maj praci na…“ hazel, před 1 hodinou
„tara23: tak takovou sestru bych taky brala. Všechno…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 1 hodinou
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 3 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Přečtěte si Zobrazit více
Malá encyklopedie vánočního koření: K čemu je dobrý anýz a kam se hodí badyán nebo zázvor?
Nejoblíbenější cukroví Josefa Maršálka: Ořechy vylepšené kokosem, pracny s malinami a dokonalé linecké vás dostanou
VIDEO: Eliška testuje pražské jídelny. Hotovky kolem stovky příjemně překvapily, připlatíte si jen v centru
8. 8. 2011 12:34
8. 8. 2011 11:29
8. 8. 2011 10:41
8. 8. 2011 09:03
8. 8. 2011 08:22
8. 8. 2011 08:21
7. 8. 2011 13:41
7. 8. 2011 11:52
7. 8. 2011 10:53
7. 8. 2011 09:34
7. 8. 2011 08:59
dáme houby pěkně vařit, koření tam musíš vrazit, . Dobré nové koření, bez něj houbovka není. Bobkový list taky je , s celým pepřem notuje. Cukr, sůl a ocet změní v lahodné to vyvaření. Pak už jenom zatrousíme a smetanou vylepšíme. Knedlík k tomu houskový, lepšího as k tomu jídlu nic není.
n_p5110008.jpg
6. 8. 2011 18:08
6. 8. 2011 12:32
6. 8. 2011 10:51
6. 8. 2011 08:42
Předchozí 1 … 1795 1796 1797 1798 1799 … 2364 Další