Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„tara23: Věrko, my je taky milujeme. Já si taky plánuju…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„mika59: to je škoda,to byla krásná osůbka,plná energie…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 11 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 15 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 15 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Tenistka Serena Williamsová je „chegan“, veganka, která neodolá tomuhle kuřeti s česnekem
Pařížská šlehačka korunuje nejeden zákusek. Připravte si tu nejlepší podle slavné cukrářky Mirky van Gils Slavíkové
Jedlé kaštany patřily k adventu už za Josefa II.: Nejstarší kaštance v Česku je 250 let
7. 8. 2011 09:34
7. 8. 2011 08:59
dáme houby pěkně vařit, koření tam musíš vrazit, . Dobré nové koření, bez něj houbovka není. Bobkový list taky je , s celým pepřem notuje. Cukr, sůl a ocet změní v lahodné to vyvaření. Pak už jenom zatrousíme a smetanou vylepšíme. Knedlík k tomu houskový, lepšího as k tomu jídlu nic není.
n_p5110008.jpg
6. 8. 2011 18:08
6. 8. 2011 12:32
6. 8. 2011 10:51
6. 8. 2011 08:42
6. 8. 2011 08:08
6. 8. 2011 07:57
m_pb300002.jpg
5. 8. 2011 11:14
5. 8. 2011 11:01
5. 8. 2011 10:34
5. 8. 2011 10:02
5. 8. 2011 09:43
5. 8. 2011 09:18
5. 8. 2011 08:44
j15497.jpg
Předchozí 1 … 1799 1800 1801 1802 1803 … 2367 Další