Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Určite áno. Srdiečka daj variť prvé a potom…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Pekný deň (u nás síce prší), dnes budeme mať hráškovú…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Julia Oskerova: děkuji, Juli, za recept. Zkusím je udělat.…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 3 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Mňamka
Přidáno před 5 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 6 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Husí výpek je lahůdkou, dá se využít mnoha způsoby: Přidat se může do těsta, pod dušené zelí i do skvělé pomazánky
Holka u plotny radí: Z jednoho těsta upečete taštičky s marmeládou, štrůdl i kremrole. Postup je snadný, chuť božská
Chlebíčky jsou český unikát. Jak jsme je milovali kdysi a jaké letí dnes?
8. 8. 2011 11:29
8. 8. 2011 10:41
8. 8. 2011 09:03
8. 8. 2011 08:22
8. 8. 2011 08:21
7. 8. 2011 13:41
7. 8. 2011 11:52
7. 8. 2011 10:53
7. 8. 2011 09:34
7. 8. 2011 08:59
dáme houby pěkně vařit, koření tam musíš vrazit, . Dobré nové koření, bez něj houbovka není. Bobkový list taky je , s celým pepřem notuje. Cukr, sůl a ocet změní v lahodné to vyvaření. Pak už jenom zatrousíme a smetanou vylepšíme. Knedlík k tomu houskový, lepšího as k tomu jídlu nic není.
n_p5110008.jpg
6. 8. 2011 18:08
6. 8. 2011 12:32
6. 8. 2011 10:51
6. 8. 2011 08:42
6. 8. 2011 08:08
Předchozí 1 … 1798 1799 1800 1801 1802 … 2366 Další