Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: děkuji, Juli, za recept. Zkusím je udělat.…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„MarcelaPa: Králičie pečienky som urobila tak, že som si…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Přišly na celé odpoledne děti a děda už dělá palačinky“ tara23, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 16 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 21 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší jalapeňo burger podle Pohlreicha? Tenhle vás parádně nažhaví!
Holka u plotny radí: Jak udělat babiččiny slané drožďové mini rohlíčky? Jde to bez kynutí!
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz
8. 8. 2011 09:03
8. 8. 2011 08:22
8. 8. 2011 08:21
7. 8. 2011 13:41
7. 8. 2011 11:52
7. 8. 2011 10:53
7. 8. 2011 09:34
7. 8. 2011 08:59
dáme houby pěkně vařit, koření tam musíš vrazit, . Dobré nové koření, bez něj houbovka není. Bobkový list taky je , s celým pepřem notuje. Cukr, sůl a ocet změní v lahodné to vyvaření. Pak už jenom zatrousíme a smetanou vylepšíme. Knedlík k tomu houskový, lepšího as k tomu jídlu nic není.
n_p5110008.jpg
6. 8. 2011 18:08
6. 8. 2011 12:32
6. 8. 2011 10:51
6. 8. 2011 08:42
6. 8. 2011 08:08
6. 8. 2011 07:57
m_pb300002.jpg
5. 8. 2011 11:14
Předchozí 1 … 1798 1799 1800 1801 1802 … 2366 Další