Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Nadja:“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezké odpoledne, k večeři opeču vinnou klobásu, bude s…“ tara23, před 1 hodinou
„Ahojky všem a hezký den. MarcelaPa: tak jsem tu po delší…“ Nadja, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 7 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek
Souboj na talíři live: Na gastro show v Praze ochutnáte grilovaný morek s tatarákem i krém z říčních raků
Umeocet dodá kyselou a exotickou chuť a ve skutečnosti ani octem není. Do jakých jídel jej použít?
28. 9. 2011 13:32
28. 9. 2011 12:58
28. 9. 2011 12:52
28. 9. 2011 12:51
28. 9. 2011 12:04
manžel je nemocný, tak to dnes držím jednoduše - máme smaženou tresku s vařenými brambory. Odpoledne na mne čeká pečení štrůdlu z tvarohové těsta s jablky(manžel i já ho zbožňujeme, tak snad mu udělá dobře) a večer bude slepičí polévka - pořádný vývar, ať jsme zdraví
28. 9. 2011 11:19
p9100602.jpg
28. 9. 2011 09:59
u nás dnes hovězí polévka s játrovými knedlíčky, cuketové zelí, sekaná a šťouchyný brambor, ke kávičce Strakonické štrúdle od yanull
28. 9. 2011 09:12
27. 9. 2011 14:22
27. 9. 2011 11:34
27. 9. 2011 10:10
27. 9. 2011 06:58
26. 9. 2011 20:51
26. 9. 2011 20:38
26. 9. 2011 15:24
Předchozí 1 … 1780 1781 1782 1783 1784 … 2368 Další