Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 54 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dnes byl buřtguláš.“ Nadja, před 38 minutami
„Hezký večer všem. tara23: Věrko, já to brala podle Petra…“ Nadja, před 44 minutami
„Dnes byl kuří vývar a candát na másle s bramborem“ mimosa, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Banana split
Přidáno před 15 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně uvařit brambory na salát: Důležitá je velikost brambor i hrnce a správný čas vaření, pak je výsledek skvělý
Bílé nebo červené zelí? České či moravské? Vyznejte se v naší nejoblíbenější příloze!
Obwarzanky jsou podobné preclíkům. Kroužky z kynutého těsta sypané sezamem je třeba před pečením speciálně upravit
26. 11. 2009 10:40
Vinná klobása na sádle opečená, nám dos radosti nadělá.Brambůrek jen vařený, před vařeným škrábaný.Hořčice a kečup k tomu, to se baští v našem domu.Rajče a cibul sladká s klobásou se dobře papká. Polévka je guláška, co umí i můj bráška.(jinak spálí i čaj hi hi). Vařim si ji každou chvilku, na TOPKÁCH jich najdeš sbírku. A k večeři bez řečí NIVA s chlebem přesvěčí. K pití mléko z Madety pro dospělé i děti.
vinna_klobasa.jpg
gulasovka.jpg
vecere.jpg
26. 11. 2009 10:36
26. 11. 2009 10:30
25. 11. 2009 16:51
25. 11. 2009 15:20
25. 11. 2009 15:14
25. 11. 2009 13:39
25. 11. 2009 12:45
25. 11. 2009 11:25
25. 11. 2009 10:08
knedik[1].jpg
polevka.jpg
pastika.jpg
25. 11. 2009 09:50
24. 11. 2009 13:45
7795-kure-po-kanadsku.pdf
24. 11. 2009 11:43
n_spagscesnekem[1].jpg
n_hemenex_hl._foto[1].jpg
24. 11. 2009 11:05
24. 11. 2009 10:10
Předchozí 1 … 2122 2123 2124 2125 2126 … 2361 Další