Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejchutnější jsou čerstvě vytažená z udírny, teplá, měkounká a voňavá kouřem.

Fotky nemám nic moc, protože si synek na týden své dovolené půjčil můj foťák a mně zbyla na focení jen kamera :-/

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

cathleen

24. 3. 2015 14:20

zizala: až budeš mít návštěvu opravdu naplánovanou, rádi nachystáme ;-)

mika59: jsem zvědavá, jak budou chutnat - nám tedy chutnají opravdu moc:-p

mika59

24. 3. 2015 12:20

To je náhoda,manžel zrovna dodělal domácí udírnu,tak to bude asi první uzení.Dík za tip.:yes:

zizala

24. 3. 2015 12:15

Tý jo :-p:yes::yes: Takže návštěvu u Tebe budu hlásit 2-3 dny předem ;-):-))

cathleen

24. 3. 2015 12:06

Nedávno jsme dělali znovu, přidala jsem lepší fotku :-)

ahojky

25. 10. 2013 11:13

děkuji:-)

cathleen

25. 10. 2013 10:06

uzeni: musela jsem s dotazem k manželovi - zpočátku udí dost teplým kouřem, pak chladnějším. Ale naše "udírnička" je vlastně v komíně doma postaveného většího zahradního krbu, takže teplota v ní bývá spíš vyšší.
Snad ti to trochu pomůže...?:-8

uzeni

24. 10. 2013 14:53

jak asi má být teplota

cathleen

22. 10. 2013 14:26

dotaz: kuze vyuzeneho kurete je slana hodne, maso je jako stavnata sunka, nejchutnejsi (aspon pro nas) jeste horke z udirny.
Pokud chcete, mnozstvi soli o trochu snizte, zalezi na vas....

dotaz

22. 10. 2013 13:48

Ještě dotaz není te soli hodně, dělám poprvé?

cathleen

22. 10. 2013 13:16

Lák, pomoc: vodu davame studenou. A pokud nebude na 2,5 kg kurat 5 l nalevu stacit, muzete podle potreby pridelat, ne? ;-)

pomoc

22. 10. 2013 12:34

Dnes asi 2,5kg kuřecích čtvrtek naložím a v sobotu udím,bude stačit 5l nálevu.

Lák

22. 10. 2013 12:29

Voda má vařit,nebo může být studená?
Děkuji

eva hubova

7. 3. 2011 15:11

Velká dobrota:-p:yes:+9

maris

7. 3. 2011 13:39

Cathleen- moc ráda bych něco, někdy i někoho,:-D pověsila za nožky, někdy i za krček:-)), ale nemám ten komín. Musí to být dobrota:yes:+:-)

Iriska

2. 8. 2010 17:18

Kuřata by byla. Jenom ten komín :-(. :yes::yes::yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak udit kure jak vyudit kuře uzení kuřete uzení kuřat udime kure kure do udirny kuře z udírny jak udit kurata kuře v udírně jak doma vyudit kuře jak se udí kuře udírny plechové udit kuře recepty do udírny lák na uzení kuřete nálev na uzené kuře recept na uzení kuřat udime kurata priprava kurete na uzeni recepty na uzení kuřat

Suroviny: voda, sůl, kuře

TopRecepty.cz

Kuře v komíně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wKL8