Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 13 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Šéfkuchař a bývalý porotce MasterChef Mirek Kalina připravuje o Vánocích mušle a šneky, majonézu kupuje japonskou
Tajemství kvalitního rána: Snídaně složená z těchto potravin vám dodá energii až do oběda
Sýrové kuličky 5x jinak: Pikantní „hospodské“ z nivy, jemné hermelínové se šunkou nebo voňavé lososové, které božsky chutnají
6. 1. 2015 12:13
6. 1. 2015 10:18
5. 1. 2015 15:25
5. 1. 2015 14:30
20150105_130828.jpg
5. 1. 2015 12:42
5. 1. 2015 12:03
My jsme po novorocnim vylete varili vcera poprve a spotrebovavali zbytky zeleniny. Byl veprovy platek se zelim, petrzeli a kapustickama. Dnes bude porkova polevka s klobaskou a pecivo.
img_0371_1447783462.jpg
5. 1. 2015 11:35
4. 1. 2015 17:57
4. 1. 2015 17:28
4. 1. 2015 17:25
Ale také ji točím jako ty do spirálky a obalila jsem ji jako klasický řízek.
4. 1. 2015 15:30
4. 1. 2015 15:10
p1030478_527806960.jpg
4. 1. 2015 14:51
20150104_134306.jpg
4. 1. 2015 14:47
4. 1. 2015 14:16
Předchozí 1 … 1320 1321 1322 1323 1324 … 2370 Další