Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 26 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes rybí polévka z tresky a flíčky s uzeným a…“ Simona Skolakova, před 30 minutami
„My byli pozvaní na grilovaná žebírka k našim noo obě dcéry…“ Simona Skolakova, před 11 hodinami
„Hezky Svatek Matek. Jdeme vsichni k synovi navecer, bude…“ hazel, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
Silvestr a alkohol k sobě prostě patří. Proč si ale o půlnoci připíjíme zrovna šampaňským?
Encyklopedie bylinek na sušení: Jak správně usušit libeček, jak majoránku a co se šalvějí
Vítězem Peče celá země je Vojta. Radost mi udělá obyčejný litý perník, říká v prvním rozhovoru po finále
17. 5. 2015 18:27
17. 5. 2015 13:54
p1030588.jpg
p1030589.jpg
17. 5. 2015 12:42
20150517_122249.jpg
17. 5. 2015 10:51
17. 5. 2015 10:34
16. 5. 2015 23:53
16. 5. 2015 18:41
16. 5. 2015 14:58
16. 5. 2015 12:09
20150516_110823.jpg
20150516_114922.jpg
16. 5. 2015 11:21
16. 5. 2015 07:30
15. 5. 2015 14:22
Po 8 hodinách “pomalení“ na LOW maso tuhé.Tak jsem to vše vyklopil do papiňáku a pak teprve měkké.Příště holt budu dělat na HIGH.
15. 5. 2015 14:08
15. 5. 2015 12:19
Masula: Vidím, že máme stejný nápad .
15. 5. 2015 10:46
Předchozí 1 … 1248 1249 1250 1251 1252 … 2369 Další