Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji pěkně prožitý Den matek , my jsme dnes k obědu měli…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Hezký den dnes žampionová polévka a uzená kuří stehna v…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezký den,dnes hovězí guláš a houskový knedlík“ mimosa, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Dlabeme zdravě s Mishkou: Mysleme na děti
Bulharsko na talíři: Studená bulharská polévka tarator vás dokonale osvěží. Jak ji připravit, abyste si na ní dokonale pochutnali?
16. 5. 2015 18:41
16. 5. 2015 14:58
16. 5. 2015 12:09
20150516_110823.jpg
20150516_114922.jpg
16. 5. 2015 11:21
16. 5. 2015 07:30
15. 5. 2015 14:22
Po 8 hodinách “pomalení“ na LOW maso tuhé.Tak jsem to vše vyklopil do papiňáku a pak teprve měkké.Příště holt budu dělat na HIGH.
15. 5. 2015 14:08
15. 5. 2015 12:19
Masula: Vidím, že máme stejný nápad .
15. 5. 2015 10:46
15. 5. 2015 08:37
15. 5. 2015 07:13
14. 5. 2015 15:16
14. 5. 2015 11:38
14. 5. 2015 10:41
14. 5. 2015 08:06
Předchozí 1 … 1248 1249 1250 1251 1252 … 2369 Další