Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„My byli pozvaní na grilovaná žebírka k našim noo obě dcéry…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
„Hezky Svatek Matek. Jdeme vsichni k synovi navecer, bude…“ hazel, před 12 hodinami
„Julia Oskerova: Juli ty lokše jsou tak krásně namazané, až…“ Veronika.Hrozna, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
7 variant, jak si vychutnat cuketu: Je skvělá v pomazánce i jako součást moučníku
Smažení: Jak správně na tento druh úpravy pokrmů? S tipy od Zdeňka Pohlreicha to bude hračka
Vlasta Burian si domů „ukradl“ slavného kuchaře: Ten králi komiků vařil třeba kuře s jablky, volským okem a mandlemi
17. 5. 2015 13:54
p1030588.jpg
p1030589.jpg
17. 5. 2015 12:42
20150517_122249.jpg
17. 5. 2015 10:51
17. 5. 2015 10:34
16. 5. 2015 23:53
16. 5. 2015 18:41
16. 5. 2015 14:58
16. 5. 2015 12:09
20150516_110823.jpg
20150516_114922.jpg
16. 5. 2015 11:21
16. 5. 2015 07:30
15. 5. 2015 14:22
Po 8 hodinách “pomalení“ na LOW maso tuhé.Tak jsem to vše vyklopil do papiňáku a pak teprve měkké.Příště holt budu dělat na HIGH.
15. 5. 2015 14:08
15. 5. 2015 12:19
Masula: Vidím, že máme stejný nápad .
15. 5. 2015 10:46
15. 5. 2015 08:37
Předchozí 1 … 1248 1249 1250 1251 1252 … 2369 Další