Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezké pozdní odpoledne, k večeři jsme měli kuřecí křidélka…“ tara23, před 2 hodinami
„Pekný podvečer želám dievčatá. Dnes som tu mala druhú dcéru…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Přeji pěkně prožitý Den matek , my jsme dnes k obědu měli…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalá vosí hnízda a další skvělé nepečené cukroví, které musíte vyzkoušet
Hubněte pomocí sedativ nebo s tasemnicí v břiše! Nejšílenější diety světa, které opravdu existují
Tajemství Becherovky: Původně to měl být lék na žaludek, populární bylinný likér je dnes základem slavného koktejlu Beton
17. 5. 2015 10:34
16. 5. 2015 23:53
16. 5. 2015 18:41
16. 5. 2015 14:58
16. 5. 2015 12:09
20150516_110823.jpg
20150516_114922.jpg
16. 5. 2015 11:21
16. 5. 2015 07:30
15. 5. 2015 14:22
Po 8 hodinách “pomalení“ na LOW maso tuhé.Tak jsem to vše vyklopil do papiňáku a pak teprve měkké.Příště holt budu dělat na HIGH.
15. 5. 2015 14:08
15. 5. 2015 12:19
Masula: Vidím, že máme stejný nápad .
15. 5. 2015 10:46
15. 5. 2015 08:37
15. 5. 2015 07:13
14. 5. 2015 15:16
14. 5. 2015 11:38
Předchozí 1 … 1248 1249 1250 1251 1252 … 2369 Další