Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 10 minutami
„Přání a gratulace“ pipre, před 2 hodinami
„Mleté maso “ Nadja, před 7 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: Tak to je mně moc líto, že už Laďka není mezi námi.…“ pipre, před 2 hodinami
„Nadja: ahoj Nadi , ona je to spíš omeleta než roláda, před…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„MarcelaPa: čím plníš roládu - sýrem?“ Nadja, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 5 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 10 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno před 18 hodinami
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Přečtěte si Zobrazit více
Hot dogy jsou miláčci Ameriky! Byly dokonce i na Měsíci, nejvíc jich snědí v Los Angeles
Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
20. 4. 2016 19:22
Tak jsem pak po příjezdu udělal halušky s brynzou.Zajímavé je,že čím víc pospíchám,tím prý uvařím líp
Mohl jsem si je udělal den předem,ale mně chutnají líp čerstvé
img_20160420_122400.jpg
20. 4. 2016 15:28
20. 4. 2016 11:49
img_20160420_105942.jpg
20. 4. 2016 10:12
20. 4. 2016 09:27
19. 4. 2016 19:21
Přeji všem dobrou chuť...a hlavně spokojená strávníky a pohodové chvilky u stolování . Hanka
19. 4. 2016 19:14
19. 4. 2016 18:52
19. 4. 2016 18:51
19. 4. 2016 16:53
img_20160419_094430.jpg
19. 4. 2016 10:58
19. 4. 2016 10:17
18. 4. 2016 21:17
18. 4. 2016 19:48
18. 4. 2016 19:43
jidlo_002_639010185.jpg
Předchozí 1 … 1124 1125 1126 1127 1128 … 2382 Další