Co dnes uvařit?
Krasne jidelnicky, jiz jsem si vybrala na pristi tyden, segetinsky gulas.
včera byla česnečka s krutony a tvarůžky a čočka na kyselo se smaženou cibulkou, moravským uzeným, volským okem a kyselou okurkou. Dnes vařím králičí vývar s nudličkami a játrovými knedlíčky, jako druhý chod pečené plecko na cibuli a česneku, vařené brambory a hlávkový salát. Ke svačině jsem upekla makovec na plech s citrónovou polevou.
Kamilko, segedín mám v plánu už měsíc, stále na něj nedošlo, ale dala bych si. Nemůžu se dokopat k tomu uvařit knedlík, to je pro mě trošku vyšší dívčí, občas to nedopadne moc dobře
neměla jsem teď moc času psát, byl nějaký šrumec, ale vařila jsem
Takže o víkendu v sobotu dýňový krém s krutony a parmazánem a palačinky, v neděli jsme byli pováni k mamince-kuřací vývar s domácími nudličkami, pečená kachna, bramborový knedlík a červené a bílé zelí, ke kávičce tvarohové, ořechové a povidlové šátečky-no mňamka, maminka je nejšikovnější. V týdnu pak fazolová polévka se zeleninou, těstoviny s vajíčky a okurkový salát, masové kuličky a bramborová kaše, rizoto-české, upekla jsem jogurtovou buchtu s rybízem a jablky. Dnes na přání dětí na večeři nudle s mákem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 16 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
Plněná pečená jablka: Nadívaná ochuceným tvarohem a polévaná omáčkou z kysané smetany chutnají skvěle
Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
Boloňské špagety
LucyAsh
Hodnocení receptu je 5,0 (81×)