Co dnes uvařit?
Dajda: rohlíčky budou určitě výborné , dej pak vědět, jak vám chutnaly .
JOJo děláme to všichni i když víme, že to není zdravé, ale člověk musí občas zhřešit . Teplé housky a rohlíky s máslem, když se na nich to máslíčko roztéká....velká dobrota.
JOJo děláme to všichni i když víme, že to není zdravé, ale člověk musí občas zhřešit . Teplé housky a rohlíky s máslem, když se na nich to máslíčko roztéká....velká dobrota.
bystrouska: no jo, no...u nás se i chleba krájí ještě vlažný! :omg:
bystrouska: Musím se přiznat, že pokud se dám do pečení nějakých rohlíků (většinou jsou to ty magdalenčiny do hodiny hotové), dělám je vždycky tak, abychom si je dali ještě teplé, třeba ráno k snídani. Pokud zbudou na druhý den, tak je rozpékáme. Taky domácí chleba máme rádi ještě teplý, s krásně křupavou kůrčirkou. Nikdy nám to žádné problémy nedělalo. Teď se právě chystám zkusit tyhle rohlíčky, dostala jsem čerstvě nasušený tymián, který tak krásně voní, tak jsem zvědavá, jaké budou:
Hezke nedelni odpoledne.
U nas bude rychle rizeto a redkvickovy salat. Dostala jsem hodne rebarbory a tak planuji na pristi tyden kolac podle recepisu zde na techto strankach.
Dajda dekuji. Uvareno mate vsicni krasne ,ale ty buchty tedy jsou na jednicku
U nas bude rychle rizeto a redkvickovy salat. Dostala jsem hodne rebarbory a tak planuji na pristi tyden kolac podle recepisu zde na techto strankach.
Dajda dekuji. Uvareno mate vsicni krasne ,ale ty buchty tedy jsou na jednicku
Myslím si, je nezdravé je jíst kynuté pečivo hned po upečení, ale ono je těžké odolat čerstvým ještě teplým houstičkám , rohlíků a pod . No Cathleen to ví z nás asi nejlíp, že
cathleen: No pokud se jeden přecpe, je nezdravé všechno, i zelenina! Ovšem při představě teplých buchet, které skrývají třeba ještě horké švestičky, posypané perníkem, je těžké to trošku nepřehnat!
Dajda: nevím, jestli jsou přímo nezdravé...spíš si myslím, že je to tak, že člověk - hladoš čeká na buchty, až (kdy už) budou upečené. A když konečně jsou, napráská se jich, co se do něj vejde - z hladu i z chuti a pak je mu z toho množství v bříšku těžko...
MarcelaPa: Teplé buchty jsou nejlepší, i když prý nejsou zdravé ......
MarcelaPa: to nevadí, že buchty nejsou v pekáči , i tak jsou jak malované. Klidně vyfoť prázdný pekáč určitě bude hezký i bez buchet.
Pěkné nedělní odpoledne, dnes frikadely z rybího filé. Upekla jsem tradiční povidlové buchty a chtěla jsem je vyfotit v hezkém keramickém pekáči, ale manžel se nemohl dočkat a vyndal je dřív, než jsem to stihla.
Hezké poledne , právě si pochutnávám na zapečeném kontrabáši se sýrem (v mém případě olomoucké syrečky), je to fakt dobrota. Ještě jsem si udělala rajčatový salát s mozarelou a olivovým olejem.
hazel: Taky jsem vůbec nepostřehla, že někde na druhém konci světa řádila většná spoušť, a to zřejmě mnohem hůže než před týdnem u nás. Hlavně, že jste zdraví a že Vám tornádo snad natropilo jen takové škody, které lze napravit! Ať se vše brzy vrátí do normálních kolejí!
Hezký dendnes frankfurtská polévka a miniřízečky z panenky, brambory a okurkový salát
Devcata dekuji moc za zpravu. Jak se rika meli jsme opravdu stesti v nestesti. Lide jsou na tom o moc spatneji nez jsme my. Kazdy usek v Ottawe je postizeny.
hazel: hezký podvečer, na zprávy se nedívám, tak mi uniklo, že někde ve světě zase řádilo tornádo. Je mi líto , že Vás postihla taková katastrofa. Teď vás asi čeká spousta práce a starostí , ale hlavně, že jste zdraví a živí. Přeji hodně štěstí.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry den. U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia,…“ hazel, před 8 hodinami
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 11 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejoblíbenější kavárny a cukrárny v Praze podle recenzí: Nejlepší větrník mají ve Světozoru, pro punčák si zajeďte na Žižkov
Linecký koláč: Upečte si rakouskou specialitu z mandlového těsta s rybízovou náplní!
Oběd na neděli: Jak připravit nejlepší lasagne s boloňskou omáčkou? Chce to dodržet postup!
Nekynuté provensálské rohlíčky se sýrem
sabipupp
Hodnocení receptu je 4,6 (8×)