Co dnes uvařit?
Dajda: tak už snědl další dvě. Já se snažím, abych vydržela alespoň do rána, ale taky mi to nějak nevychází.
MarcelaPa: Tak to já bohužel asketa nejsem ......
Dajda: na fázi dne záleží, ale jak u koho
Je pravda, že čerstvé pečivo trochu nadýmá a je těžké do žaludku, ale asi jak u koho. Můj muž je ale asketa, ochutnal jenom jednu, prohlásil, že je výborná, později si prý dá ještě jednu a ostatní až zítra. Jenom je vyndal všechny z pekáčku, aby rychleji vystydly.
bystrouska: Vladi, děkuju. Vyfotím příště.
bystrouska: .... a k tomu dobré kafíčko s mlékem (a nebo sklenička červeného, to se také hodí, záleží na fázi dne).
Dajda: rohlíčky budou určitě výborné , dej pak vědět, jak vám chutnaly .
JOJo děláme to všichni i když víme, že to není zdravé, ale člověk musí občas zhřešit . Teplé housky a rohlíky s máslem, když se na nich to máslíčko roztéká....velká dobrota.
JOJo děláme to všichni i když víme, že to není zdravé, ale člověk musí občas zhřešit . Teplé housky a rohlíky s máslem, když se na nich to máslíčko roztéká....velká dobrota.
bystrouska: no jo, no...u nás se i chleba krájí ještě vlažný! :omg:
bystrouska: Musím se přiznat, že pokud se dám do pečení nějakých rohlíků (většinou jsou to ty magdalenčiny do hodiny hotové), dělám je vždycky tak, abychom si je dali ještě teplé, třeba ráno k snídani. Pokud zbudou na druhý den, tak je rozpékáme. Taky domácí chleba máme rádi ještě teplý, s krásně křupavou kůrčirkou. Nikdy nám to žádné problémy nedělalo. Teď se právě chystám zkusit tyhle rohlíčky, dostala jsem čerstvě nasušený tymián, který tak krásně voní, tak jsem zvědavá, jaké budou:
Hezke nedelni odpoledne.
U nas bude rychle rizeto a redkvickovy salat. Dostala jsem hodne rebarbory a tak planuji na pristi tyden kolac podle recepisu zde na techto strankach.
Dajda dekuji. Uvareno mate vsicni krasne ,ale ty buchty tedy jsou na jednicku
U nas bude rychle rizeto a redkvickovy salat. Dostala jsem hodne rebarbory a tak planuji na pristi tyden kolac podle recepisu zde na techto strankach.
Dajda dekuji. Uvareno mate vsicni krasne ,ale ty buchty tedy jsou na jednicku
Myslím si, je nezdravé je jíst kynuté pečivo hned po upečení, ale ono je těžké odolat čerstvým ještě teplým houstičkám , rohlíků a pod . No Cathleen to ví z nás asi nejlíp, že
cathleen: No pokud se jeden přecpe, je nezdravé všechno, i zelenina! Ovšem při představě teplých buchet, které skrývají třeba ještě horké švestičky, posypané perníkem, je těžké to trošku nepřehnat!
Dajda: nevím, jestli jsou přímo nezdravé...spíš si myslím, že je to tak, že člověk - hladoš čeká na buchty, až (kdy už) budou upečené. A když konečně jsou, napráská se jich, co se do něj vejde - z hladu i z chuti a pak je mu z toho množství v bříšku těžko...
MarcelaPa: Teplé buchty jsou nejlepší, i když prý nejsou zdravé ......
MarcelaPa: to nevadí, že buchty nejsou v pekáči , i tak jsou jak malované. Klidně vyfoť prázdný pekáč určitě bude hezký i bez buchet.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 43 minutami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes polévka nudličková a kuří řízek s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 40 minutami
„Přeji hezkou sobotu, dneska jsem vařila i na zítra,…“ tara23, před 48 minutami
„Pekný deň, ja dnes varím bravčové koleno, potom vykostím a…“ magdalenka, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 2 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 5 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 16 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 19 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 21 hodinami
Nekynuté provensálské rohlíčky se sýrem
sabipupp
Hodnocení receptu je 4,6 (8×)