Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Hezký den:-Ku nás dnes kedlubnová polévka a segedínský guláš s knedlíkem;-)

Krásný den přeji všem :-) dnes taky jako Magdalenka rajčatová polévka s rýží a zemlbába s jablíčky a se sněhovou čepicí :-):-K

Dobre rano, u nas bude dnes paradajkova polievka s cestovinou a parmazanom a kelovy-cesky kapustovy nakyp. K tomu iba cerstvy chlieb. Aby nieco bolo este pod zub, spravim salat zo spekackov a fazule.

Hezky vecer .
U nas budou testoviny(spagetti) masovymi kulickami ,rajcaty ,bazalka a parmesan syr.
Na desert dojidame posledni zbytek vanocniho cukrovi a to jsem ho pekla celkem malo a stejne zbylo.

Veronika.Hrozna: ale domáce cestoviny pripraviť je nenáročné. U nás šunkofleky nejdú na odbyt, údené alebo šunku zjeme radšej len tak...

Veronika.Hrozna: díky moc, až zase budu potřebovat šlehačku, zkusím to podle tebe a dám vědět. :-K

MarcelaPa: Když to uděláš, nebudeš chtít jinou. Krásně píše, když se dá na dort, jako od cukráře ! Drží krásně tvary. Doporučuji šlehačku Kuchárek, 150 ml mléka, bez cukru a příchutí a k tomu šlehačku 180 ml. Je toho hromada na jednu roládu až, až.

magdalenka: Poznám, jen jsem to nikdy nevařila! Už jsem našla a když bude krásné uzené masíčko, budu realizovat. Na domácí těstoviny si netroufnu, ale......

Hezký den:-Ku nás dnes kmínová polévka a plněné bram.knedlíky uzeným s osmaženou cibulkou a kysané zelí;-)

Veronika.Hrozna: alebo si zadaj "šunkofleky"...naozaj nepoznáš?

Veronika.Hrozna: Veru když si zadáš do vyhledávače "zapečené flíčky s uzeným masem"tak ti recepty vyjedou,já osobně flíčky kupuji hotové doma nedělám,uvařím pokrájím uzené maso,většinou z uzených žebírek,vymastím pekáč a dám uvařené flíčky smíchám s uzeným masem dám do trouby a asi po čtvrt hodince přidám rozšlehaná vejce a zapeču,není to žádná věda.;-)

Veronika.Hrozna: tak to musím příště zkusit. Díky za tip. :-K

MarcelaPa: Já mám stejnou zkušenost. Tak ušlehám vždyky šlehačku v prášku, ta se vždycky podaří, mám osvědčenou značku Kucharek a pak vyleju 33 % šlehačku do misky , přidám ušlehanou práškovou asi čtyři lžíce, k té tekuté, rozšlehám a přiliju k té vyšlehané v míse. Pak to spolu vyšlehám, a ejhle, ono to drží a vydrží déle na moučníku, je krásná a nezkazí se i týden. ;-) Zápasila jsem s tím pořád, nikdy to nebylo ono, tak jsem si vymyslela tohle. Chuť je vynikající, šlehačka není tak mastná, ideální.

Hezký večer. Dnes kuřecí vývar s nudlemi, pstruh na másle se zeleninou a restované brambory s bylinkami.;-)

Simona Skolakova: Zapečené flíčky s uzeným, jsem nikdy nevařila, je tu recept?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Nejnovější recepty Více